Cine a fost Ioana Muresanu, fata de 19 ani care a murit în accidentul produs de un șofer drogat

Sfârșit tragic pentru Ioana Mureșan, o tânără de 19 ani, care și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a răsturnat, în Capitală.

Accidentul s-a produs în momentul în care un şofer de 18 ani a pierdut controlul volanului și a lovit două autoturisme parcate, în Sectorul 1 al Capitalei. În urma impactului, o tânără de 19 ani a murit.

Înainte de a se urca la volan, tânărul a consumat substanțe interezise, mai exact opiu.

Vestea morții Ioanei a fost un șoc pentru apropiați, care au transmis condoleanțe familiei.

”Ce absurd….Anul trecut a primit îngerașii de Crăciun, anul acesta este unul din ei.

”Cuvintele sunt de prisos! Mult prea devreme, atât pot spune. Mă rog pentru voi toti! Drum bun către lumina, dragă Ioana!”

”Condoleanțe! Drum lin catre îngeri, Ioana! Fără cuvinte….

”Cei 5 copii (Alex lipsește din fotografie) ai familiei. Au rămas doar 4. Ioana Catalina, plecarea ta dintre noi ne-a spart sufletul în mii de bucăți. Drum lin și fericire veșnică, copil frumos!”

7 COMENTARII

  1. De ce distribuiti pozele si numele fetei decedate? De ce distribuiti lucruri postate de familia ei? Este josnic ce faceti pentru bani. Durerea parintilor este suficient de mare, nu e nevoie sa veniti si dvs cu articolele acestea cu informatii si poze despre fata lor decedata. Sa va fie rusine.

  2. De ce distribuiti pozele si numele fetei decedate? De ce distribuiti lucruri postate de familia ei? Este josnic ce faceti pentru bani. Durerea parintilor este suficient de mare, nu e nevoie sa veniti si dvs cu articolele acestea cu informatii si poze despre fata lor decedata. Sa va fie rusine!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...