Cine este de vină pentru haosul de la metrou? Florin Cîțu: Un fost deputat PSD vede că îi dispar sinecurile

Premierul Florin Cîțu îl acuză pe șeful sindicatului de la metrou, Ion Rădoi, că a blocat, vineri, circulația metrourilor.

„Un fost deputat PSD, care vede că îi dispar sinecurile, face un protest ilegal. Despre asta este acțiunea ilegală care a blocat metroul în această dimineață. Din punctul meu de vedere, nimeni nu este mai presus de lege, asta i-am transmis domnului ministru și trebuie să ia măsuri. Bucureștenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat pesedist își pierde sinecuri. Am transmis același mesaj domnului ministru Bode”, a scris premierul Florin Cîțu vineri într-o postare pe Facebook.

Ion Rădoi a fost pe rând deputat și senator PSD între 2000 și 2008 și conduce sindicatul de la metrou de la începutul anilor 1990.

Context

Circulaţia trenurilor de metrou a fost perturbată vineri dimineaţa de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, aceştia coborând în tunel, pe calea de rulare, şi împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, informează Metrorex.

Ieri, Metrorex a notificat firma care administrează spaţiile comerciale să le elibereze, în regim de urgenţă, până vinerea viitoare, 2 aprilie. Măsura vine în contextul în care activitățile din spațiile comerciale pot face dificilă evacuarea persoanelor în caz de urgență. În plus, există tendința de supraaglomerare prin expunerea produselor în afara spațiilor comerciale.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole