Cine este noul selecţioner al naționalei feminine de handbal a României: „Postul de selecţioner reprezintă pentru mine un vis împlinit”

Antrenorul Florin Pera (42 ani) va fi noul selecţioner al naționalei feminine de handbal a României.

Pera a fost votat de subcomisia tehnică, a anunţat Federaţia Română de Handbal într-un comunicat de presă publicat site-ul oficial. Numirea sa va deveni oficială după validarea votului în Consiliul de Administraţie al FRH.

Subcomisia tehnică a votat: Florin Pera va fi noul selecţioner al Naţionalei feminine de senioare – urmează validarea CA al FRH„, se menţionează pe site-ul citat.

Florin Pera a declarat că postul de selecţioner reprezintă un vis împlinit, dar totodată şi o mare răspundere.

Ţin să mulţumesc comisiei tehnice şi în mod special tuturor antrenorilor pentru votul de încredere acordat, motiv de încredere şi responsabilitate într-o nouă şi importantă provocare a carierei mele. Chiar dacă am antrenat o echipă de top din Europa cu obiectiv de câştigare a Ligii Campionilor, pot spune că postul de selecţioner reprezintă pentru mine un vis împlinit, o mare onoare dar şi o mare răspundere. Sunt un antrenor care se dedică şi pune suflet 100% la fiecare meci, lucru pe care vreau să-l imprim şi jucătoarelor la echipa naţională. Pun pe primul loc forţa grupului şi jocul colectiv. Aştept validarea şi în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie, pentru a putea începe munca la echipa naţională. Hai România!„, a afirmat noul selecţioner.


Pera a antrenat-o în ultimul sezon pe ŢSKA Moscova, după ce în prealabil o pregătise pe SCM Râmnicu Vâlcea, cu care a cucerit un titlu de campion al României (2019). Florin Pera îl înlocuieşte în funcţie pe Adrian Vasile, antrenorul echipei CSM Bucureşti, care ocupa postul de selecţioner al primei reprezentative de handbal feminin a României din 19 ianuarie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...