Cine este pensionarul de 90 de ani care a făcut senzație la „Românii au Talent”

Publicat: 12 mart. 2023, 09:21, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Cine este pensionarul de 90 de ani care a făcut senzație la

Florin Zgăvârdici, un pensionar de 90 de ani din Iași, a făcut senzație în ediția de vineri a emisiunii „Românii au talent”. Jurații au rămăs impresionați de energia lui, Mihai Bobonete apreciind că „este un semn dumnezeiesc că am avut plăcerea să vă vedem”.

„Îmi crește inima de bucurie”, a spus Florin Zgăvârdici la finalul prestației.

„Este o onoare să pot să vă privesc astăzi aici, la Românii au talent. Rareori mi s-a întâmplat să am în față un senior al comediei și al bunei dispoziții, pentru că așa cum s-a văzut dumneavoastră ați știut cel mai bine să faceți lumea să zâmbească. Dacă ați ajuns până la vârsta asta și veniți aici să ne faceți și pe noi să zâmbim, să ne simțim bine… iar cred că este un semn dumnezeiesc că am avut plăcerea să vă vedem, să vă aplaudăm și să ne simțim bine cu dumneavoastră”, i-a spus Mihai Bobonete.

„Nu am o explicație pentru energia asta a lui”, a concluzionat Dragoș Bucur.

Cine este pensionarul de 90 de ani de la „Românii au Talent”

Florin Zgăvârdici a ajuns în finala „Românii au talent” din 2016. Notorietatea de care a avut parte după emisiune a fost nemaivazută, lumea recunoscându-l pe stradă în fiecare zi și oprindu-l să discute cu el, potrivit PRO TV.

Florin Zgăvârdici și-a început activitatea artistică între anii 1933-1954, când au luat ființă brigăzile artistice și grupurile satirice în țara noastră, făcând parte din mai multe formații de teatru.

Din 1965, Florin Zgăvârdici a fost încadrat ca actor – prezentator. Au urmat mai multe medalii de aur la „Cântarea României”, participând la foarte multe spectacole, potrivit adevarul.ro.

Acesta este căsătorit de  50 de ani și regretă faptul că niciuna din cele doua fete ale lui nu îi  moștenește talentul artistic. El speră că unul dintre cei doi nepoți să fie atras de lumea spectacolului.

În prezent, încă mai activează la Casa Armatei, nu vrea să stea acasă, pentru că „simte că amorțește”. Soția îl îndeamnă să se retragă, spunându-i că „nu mai are ce să facă la 90 de ani pe scenă”. Florin Zgăvârdici refuză să accepte acest lucru, căci el trăiește pentru scenă și pentru aprecierea celor din jur.