Cine este polițista din Buzău care s-a împușcat cu pistolul din dotare. Era mamă a doi copii

Ceciliei Chiriță, o polițistă în vârstă de 36 de ani din Buzău a decis să-și pună capăt zileleor cu pistolul din dotare. Și-a dus cei doi copii la școală, iar apoi a pregătit totul.

Cecilia Chiriță, „Cici” cum îi spuneau prietenii, lucra la postul de poliție din localitatea Mărăcineni.

De dimineață la ora 08:00 și-a dus copii la școală, iar la cateva ore distanță, în jurul orei 11:00, a decis să se sinucidă. Polițista și-a tras un glonț în cap, fără a lăsa vreun bilet de rămas bun.

Zgomotul produs de pistotul de serviciu s-a auzit la câteva blocuri distanță, iar vecinii au iești din casă pentru a afla ce s-a întâmplat.

Când s-a întâmplat nenorocirea, totul era prea târziu, soțul era la serviciu, iar după ce a venit acasă și a văzut nenorocirea a fost dus cu ambulanța la spital.

Polițista din Buzău nu a lăsat niciun bilet de adio

Pentru mulți dintre apropiați, sinuciderea Ceciliei rămâne un mare mister. Femeia nu a lăsat niciun bilet de adio și nimeni nu ar fi lăsat de înțeles că ar putea comise un astfel de gest.

Toți cei care au iubit-o pe Cecilia au acum inimile frânte de durere. Era o mamă iubitoare, o colegă de excepție, dar și o prietenă devotată.

Misterul pistolului de serviciu

Foarte multe persoane s-au întrebat de ce polițista avea acasă arma de serviciu, iar posibila explicație este că polițista nu ar fi predat arma vineri, când a ieșit din tură. Anchetatorii urmează să stabilească însă aceste aspecte.

Șeful secției de poliție avut o bănuială

Potrivit apropiaților, după ce își ducea copii la grădiniță, pleca la postul de poliție din Mărăcineni, însă de această dată nu s-a mai prezentat la serviciu, iar șeful secției de poliție l-a apelat pe soțul Ceciliei, inginer la o firmă din Buzău.

Îngrijorat, bărbatul a mers într-un suflet acasă, acolo unde și-a găsit soția întinsă pe pat, într-o baltă de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...