Controale de amploare la balastiera lui Bădălău din Bolintin

În urma investigației Puterea.ro, au avut loc ample controale la balastiera ilegală a lui Bădălău din Bolintin-Vale. Organele de control au constat mai multe ilegalități.

Joi, au avut loc ample controale la balastiera lui Bădălău din Bolintin-Vale. Printre instituțiile ce au efectuat controale la firma lui Bădălău s-au numărat: Poliția Economică, ISCTR, Garda Națională de Mediu, Agenția Națională de Resurse Minerale și Sistemul de Gospodărire a Apelor Giurgiu.

Conform surselor noastre, organele de control au constat mai multe nereguli și vor urma să sancționeze societatea deținută de familia Bădălău.

Publicația noastră va reveni cu noi detalii privind ilegalitățile constatate de organele de control.

După ce Bădălău a fost demis de la Curtea de Conturi, autoritățile i-au controlat balastiera 

Reamintim că publicația noastră a publicat în EXCLUSIVITATE cum Bădălău deține o balastieră ilegală, de pe care scoate bani frumoși.

Zeci sau chiar sute de camioane de mare tonaj ies zilnic din balastieră și traversează podul de peste râul Argeș, ce leagă Bolintin-Vale de Malu Spart. Deși ar trebui ca balastiera să fie amplasată la o distanță de cel puțin 2 km în aval, una din balastierele familiei Bădălău este amplasată fix lângă piciorul podului din Bolintin, care este deja afectat.

Zonele unde firma lui Bădălău a extras agregate chiar direct din râul Argeș, sunt vizibile din satelit.

Cine deține balastiera din apropierea podului din Bolintin?

Firma care se ocupă de extragerea agregatelor și transportarea acestora se numește N.B.G.SMART & SPECIAL CONSTRUCTIONS S.R.L. și este deținută de Gabi Bădălău, fiul baronului de Giurgiu, Niculae Bădălău.

Gabriel Răzvan Bădălău, deținte 100% din acțiunile societății comerciale și deține în același timp funcția de administrator.

Balastierele, o afacere profitabilă pentru familia Bădălău

Fosta soție a lui Gabriel Bădălău, Claudia Pătrășcanu, a declarat că fiul baronului de Giurgiu venea mereu cu sacoșe de bani acasă.

„Vedeam lucruri, l-am avertizat, mi-era teama. L-am avertizat chiar și cu aceste sacose de bani pe care el le aducea acasă, ca femeie îmi era frica”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Realitatea Plus.

Citește întreaga investigație aici: Balastiera ilegală a lui Bădălău pune în pericol viețile a mii de oameni EXCLUSIV

Mai multe articole...

Cele mai citite articole