Criminalul de la Onești: „Când ies de aici, te omor. Îmi iau pistol şi te împuşc în cap”. Pe cine amenință acesta

Gheorghe Moroșan, bărbatul din Onești care a ucis doi muncitori care renovau apartamentul acestuia, amenință de pe patul de spital. Acesta ar fi ameninţat cu moartea o asistentă care îl îngrijea. 

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul i-ar fi cerut asistentei un ceai, iar femeia i-a adus o cană cu apă. Enervat, criminalul i-ar fi spus acesteia: „Când ies de aici, te omor. Îmi iau un pistol și te împușc în cap”.

Doctorii i-au salvat viaţa criminalului. Au scos din corpul lui Moroșan 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc. Bărbatul a fost transferat de la Onești la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, după ce starea de sănătate i s-a deteriorat.

Suspectul a fost audiat de procurori la Spitalul Județean din Bacău, în secția de Terapie Intensivă, acolo unde este internat după ce a fost operat. După ce s-a recuperat, acesta a fost audiat prin video-conferinţă, însă nu a dorit să coopereze cu anchetatorii. Ulterior, Moroşan le-ar fi spus medicilor că nu regretă nimic din ceea ce a făcut, potrivit B1.

Pe data de 1 martie, Gheorghe Moroșan, bărbatul în vârstă de 68 de ani care pierduse în instanță un apartament din Onești, în urmă cu 10 ani, a mers la locuința respectivă, i-a sechestrat pe cei doi muncitori care merseseră să facă renovări şi i-a ucis. Tragedia a avut loc în contextul unei intervenții eșuate a polițiștilor.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...