Ancheta în cazul de la Onești continuă: Criminalul și-ar fi imobilizat victimele cu spray paralizant

Gheorghe Moroșan, bărbatul în vârstă de 65 de ani care a ucis doi muncitori ce renovau apartamentul din care acesta fusese evacuat, ar fi utilizat asupra victimelor spray paralizant.

Dezvăluirile vin din partea fostului avocat al soției agresorului, Valentin Iacob, care confirmă că la autopsie s-a găsit spray paralizant pe căile respiratorii ale celor doi muncitori.

„Am văzut o frântură din  expertiza medico-legală şi la autopsie au fost descoperite pe căile respiratorii ale celor două victime urme de spray paralizant. De fapt, este posibil ca agresorul să fi folosit spray-ul paralizant împotriva celor două victime și să le fi anihilat capacitatea de reacție”, a spus Valentin Iacob.

Potrivit anchetatorilor, declarația avocatului se confirmă, deoarece în buzunarele bărbatului în vârstă de 68 de ani au fost găsite două spray-uri paralizante.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...