Ancheta în cazul de la Onești continuă: Criminalul și-ar fi imobilizat victimele cu spray paralizant

Gheorghe Moroșan, bărbatul în vârstă de 65 de ani care a ucis doi muncitori ce renovau apartamentul din care acesta fusese evacuat, ar fi utilizat asupra victimelor spray paralizant.

Dezvăluirile vin din partea fostului avocat al soției agresorului, Valentin Iacob, care confirmă că la autopsie s-a găsit spray paralizant pe căile respiratorii ale celor doi muncitori.

„Am văzut o frântură din  expertiza medico-legală şi la autopsie au fost descoperite pe căile respiratorii ale celor două victime urme de spray paralizant. De fapt, este posibil ca agresorul să fi folosit spray-ul paralizant împotriva celor două victime și să le fi anihilat capacitatea de reacție”, a spus Valentin Iacob.

Potrivit anchetatorilor, declarația avocatului se confirmă, deoarece în buzunarele bărbatului în vârstă de 68 de ani au fost găsite două spray-uri paralizante.

Citește și:

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Studiu: aerul din capitală, otrăvit de poluare

Rezultatele unei monitorizări a calităţii aerului din Bucureşti sunt șocante. Aerul din capitală e otrăvit de poluare. Gaze de eșapament, rezultate din blocajele traficului...

Noi informații despre ambarcațiunea misterioasă detonată la Capu Midia

Așa cum am informat la vremea respectivă, pe 4 aprilie o ambarcațiune misterioasă a fost descoperită și recuperată de către autoritățile românești, în Marea...