Cristian Popescu Piedone:„Eu sunt vectorul pe București!”

Publicat: 16 apr. 2024, 22:36, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în ALEGERI , ? cititori
Cristian Popescu Piedone:„Eu sunt vectorul pe București!

Într-o emisiune televizată marți seara, Cristian Popescu Piedone a afirmat că susținerea din partea PSD și PNL în cursa pentru Primăria Capitalei ar reprezenta un prim pas crucial spre victoria sa în alegerile locale și, ulterior, prezidențiale!

„Eu nu mă dezic de PPU-SL. În două zile îmi voi depune candidatura ca primar general. Dacă PSD și PNL vor să se alinieze în spatele meu, sunt bineveniți. Dacă vor să câștige Bucureștiul, care e precursorul alegerilor parlamentare și prezidențiale să își facă treaba. Eu nu o să cerșesc voturile nimănui”, a declarat Piedone

„Dacă în înțelepciunea domnului Simion va considera că vrea să își fidelizeze electoratul, eu iau majoritatea voturilor de la PSD și AUR.

Domnul Cîrstoiu este un doctor de excepție, dar nu poate intra în administrație și să inceapă de mâine să învețe ABC-ul. Îl vor sechestra cei din consiliu, cum l-au sechestrat pe Nicușor, care după patru ani a avut tupeul să iasă din birou. Susținut de PNL, care acum, ies, mai ales cei vocali, Rareș Bogdan, care își schimbă pielea cum își schimbă batistuțele. Nu poți sș spui că este un liberal autentic, cum nu poți să spui nici de Bode că e penelist, când el este un pedelist.

Noi, administratorii, facem o politică doar în interesul cetațeanului. Dacă vor înțelege că vectorul de imagine în București este Cristian Popescu Piedone, atunci e bine. Eu nu voi cerși niciun vot. Eu am pentru toți susținătorii mei o lopată, cu care să bage cărbune în locomotiva Piedone, care face politica doar în slujba cetățeanului”, a mai spus primarul Sectorului 5.

„.Eu niciodată nu mă voi gândi la o politică macro, nu voi candida la prezidențiale, dacă ies primar general. Eu vreau sa fac politică pentru Bucurșsti, să facem nu Micul Paris, ci Marele Paris.

Pentru mine, problemele sunt simple si simplu de rezolvat. Ieși pe stradă și vezi, aș vrea să nu ne rupem tocurile sau planetara când mergem la un botez. Azi, bucureștenilor le este rușine de parcurile din București, Cișmigiu, Herăstrău. Pe acești USR-iști nu îi interesează nimic.”, a încheiat Cristian Popescu Piedone.