Cristian Popescu Piedone, un familist convins: „Weekendul acesta mi-am încărcat bateriile alături de nepoții mei”

Publicat: 27 mai 2024, 17:30, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Cristian Popescu Piedone, un familist convins:
Sursa Foto: Inquam Photos/Saul Pop

Cristian Popescu Piedone este un familist convins și vrea ca toată lumea să știe asta. Deși este ocupat și are o mulțime de responsabilități, nu uită că, înainte de toate, contează persoanele dragi. A luat o pauză de la tot și a petrecut un weekend alături de nepoți, cu care și-a încărcat bateriile.

Piedone, weekend cu nepoții

Candidatul PUSL la Primăria Generală, primarul Sectorului 5, a vorbit despre cum și-a petrecut weekend-ul trecut. Nu a uitat de nevoile bucureștenilor dar, după ce a petrecut timp printre aceștia și a luat pulsul în zonele de interes, și-a rezervat timp și pentru familie.

Cristian Popescu Piedone a stat alături de nepoții lui în timpul liber și s-a asigurat că le oferă acestora atenția de care au nevoie. S-a plimbat cu ei într-o zi însorită, pe Calea Victoriei și și-a reamintit cât de buni sunt copiii și cât de ușor pot schimba ei viața adulților.

”Weekendul acesta mi-am încărcat bateriile alături de nepoții mei. M-am bucurat că am avut ocazia, măcar pentru câteva ore, să mă plimb alături de ei prin București, pe Calea Victoriei”, a scris Piedone pe Facebook.

Piedone, Edilul Sectorului 5 mărturisește că a fost un copil modest, care s-a bucurat mereu pentru lucrurile mici și aprecia tot ce primea de la viață. Le recomandă oamenilor să ia puțin din inocența celor mici și să se bucure cât mai mult de clipele cu familia, pe care nu le mai pot întoarce, odată trecute.

„Copiii au ceva, ce nouă adulților ne lipsește. Au acea inocență, au încă bucuria lucrurilor mici. Și eu mă bucuram de o vată pe băț, atunci când eram mic. Și eu mă bucuram atunci când mă plimbam cu bicicleta alături de tata.

În vâltoarea vieții, uităm să ne bucurăm de lucrurile mici, de clipele cu familia, clipe care nu se mai întorc. Dragii mei, oricâte probleme întâmpinați în viață, nu uitați să fiți copii, măcar pentru câteva clipe! Nu uitați să vă întoarceți atenția spre ceea ce contează cu adevărat!”, spune Piedone.