Cumpărători surpriză la fabrica de zahăr Tereos de la Luduș. Cine sunt cei doi investitori români  

În timp ce toată lumea se aștepta ca fermierul Teodor Aflat să fie cel care va reuși să cumpere fabrica de zahăr Tereos de la Luduș, spre surpriza tuturor, tranzacția a fost realizată de doi investitori români, dintre care unul are legături cu fabrica de zahăr de la Bod.

Tranzacţia ar urma să se finalizeze în cursul săptămânii următoare, au declarat reprezentanții Tereos pentru Reuters. Investitorii români vor prelua activităţile din România ale Tereos, care urmau să fie închise.

Cei doi cumpărători sunt Mihaela Neagu şi Mihail-Daniel Matache, investitori în sectorul de agri-food din România, cum i-a prezentat Tereos.

Citeste si Afacerea fostului latifundiar Adrian Porumboiu care are succes și astăzi

Mihaela Neagu, fost manager al Clubului Sportiv Olimpia București, este directorul general al companiei Best Achiziţii SRL, firmă controlată de fiul ei – Mihai Vlad Alexandru Cristescu, care a cumpărat anul trecut și fabrica de zahăr de la Bod, județul Brașov. În pandemie, firma a vândut materiale medicale și a avut numeroase contracte cu statul.

Fabrica de la Luduș nu a fost, însă, cumpărată în numele companiei Best Achiziții, ci pe persoană fizică, în parteneriat cu Mihail-Daniel Matache, a precizat Mihaela Neagu pentru Agrointel.

Citeste si Cine e Mihaela Neagu, Regina măstilor și a contractelor cu statul, care a cumpărat Zahărul Luduș

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...