Daniel Niculae, ridicat de mascați de la domiciliu! Dan Șucu a venit cu primele detalii

Publicat: 14 mart. 2024, 11:35, de Filon Stan, în ACTUALITATE , ? cititori
Daniel Niculae, ridicat de mascați de la domiciliu! Dan Șucu a venit cu primele detalii
Daniel Niculaie, ridicat de mascati

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat cu mascații din propria locuință, potrivit acționarului majoritar al Rapidului, Dan Șucu!

Așadar, se pare că Danie Niculae președintele clubului Rapid, a fost ridicat de mascați de la domiciliul său, joi dimineața! Informația a fost făcută public chiar de patronul clubului de fotbal, Dan Șucu!

Update:

Se pare că Daniel Niculae ar avea calitatea de martor într-un dosar în care este cercetat liderul galeriei Rapid, Liviu Ungureanu, alături de mai multe persoane, unele din galeria lui Dinamo. Totul ar avea legătură cu comercializarea și introducerea în stadion a materialelor pirotehnice.

”Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și 28 de mandate de aducere, în Municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Iași, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, prevăzute de articolul 37 lit. a din Legea 126/1995.

Persoanele vizate vor fi conduse la audieri, în baza mandatelor de aducere care vor fi puse în aplicare, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun. Cercetările sunt continuate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Grupuri Infracționale Violente, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere si tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acțiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, precum și de sprijinul echipelor de intervenție din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat emis de DGP.

Știre inițială:

Daniel Niculaie, săltat de mascați

Milionarul Dan Șucu a spus că reținerea lui Daniel Niculaie ar avea legătură cu arme deținute ilegal și cu muniții, însă nu știe clar nici el.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă.”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Daniel George Niculae s-a născut pe 6 octombrie 1982 în bucurești și a fost jucător emblematic pentru clubul Rapid. Are în palmares cu FC Rapid București un campionat al României, două cupe ale României și două supercupe. A debutat în Liga 1 pe 16 mai 2001 în fața Stelei, scor 1-1.