Din ciclul „Orice armăsar ajunge gloabă”: Finul lui Bădălău va număra rovinietele la CNAIR

Marian Mina – „Scheletu”, finul baronului PSD Niculae Bădălău a pierdut șefia Consiliului Județean Giurgiu și, ca atare, vrea să ajungă deputat. Dar, deocamdată, până să ajungă deputat, „Scheletu” lui Bădălău își caută de lucru, fapt pentru care a solicitat să se reîntoarcă la vechiul său loc de muncă, adică pe funcția de director general la DRDP București din cadrul CNAIR.

Numai că, surpriză! Postul de director regional la DRDP București nu mai există întrucât a fost transformat în Director General Regional. Iar CNAIR precizează că pentru funcția de Director General Regional candidatul are nevoie de studii superioare tehnice de profil, adică să fi terminat o facultate cu profil tehnic.

„Conform documentelor existente la dosarul dumneavoastră de personal nu se regăsesc documente din care să reiasă îndeplinirea condiției ai sus menționată”, se arată în răspunsul CNAIR.

Practic, Marian Mina nu mai poate să revină pe postul pe care l-a avut înainte de a fi ales președinte al CJ Giurgiu, deoarece este absolvent al Universității de Educație Fizică și Sport București. Ca atare, CNAIR a trebuit să ofere un alt post, ceea ce s-a și întâmplat.

Astfel, lui Marian Mina i s-a propus astăzi postul de „operator date rovinietă” în cadrul CESTRIN (Centrul de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică – CESTRIN). Practic, o slujbă în care să numere rovinietele vândute de DRDP București și să îi urmărească pe cei care circulă fără rovinietă.

Eheee! Ce e și cu politica asta. Azi te ridică, iar mâine te coboară, dar important este cum cobori! Deocamdată se pare că Mina „Scheletu” va trebui să coboare fără scară că deh nașul Bădălău i-a cam tras scara de sub picioare.

1 COMENTARIU

  1. D-lTeleanu vinde castraveti la cetatenii naivi.Niciodata psd ul nu isi lasa la voia intamplarii cozile de topor.Inca nu a fost gasit ,negociat o functie compatibila cu pretentile lui Marian Minasi nici cu statutul marelui nas Badalau.Sa nu uitam ca pe cei doi Badalau si Mina ii leaga un trecut indelungat si intunecos,cu multe nebunii la activ,Daca Mina nu primeste ce isi doreste sigur va cade in „transa „”si cine stie ce cutiuite v a deschide si cine stie ce „”corbi „”vor scoate capul.Cred ca ar trebui sa adteptam aleaca,pana in 10 Decembrie,ar fi tocmai bine!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...