Doi motocicliști au fost răniți grav după accidente rutiere în Argeș

Doi motociclişti au fost răniţi grav, duminică, în două accidente rutiere produse în judeţul Argeş, pe DN 73 şi DN 7C.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, primul accident s-a înregistrat pe DN 73, în localitatea Mihăeşti.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un bărbat de 53 de ani (…), care conducea o motocicletă pe DN 73, din direcţia Piteşti către Câmpulung, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-ar fi dezechilibrat, căzând pe carosabil. În urma evenimentului, motociclistul a fost preluat inconştient de către echipajele medicale”, precizează IPJ Argeş.

Celălalt eveniment rutier s-a produs pe DN 7C, în localitatea Corbeni.

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeş s-a stabilit că un bărbat de 41 de ani din Bucureşti, care conducea o motocicletă pe DN 7C, din direcţia Curtea de Argeş către Corbeni, ar fi pătruns pe contrasens, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de o femeie de 39 de ani, din judeţul Galaţi”, au anunţat reprezentanţii IPJ Argeş.

În urma accidentului, motociclistul a fost rănit grav, suferind multiple contuzii, iar o femeie de 42 de ani din Bucureşti, pasageră pe motocicletă, a fost rănită uşor, ambii fiind transportaţi la spital.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru vătămare corporală din culpă, verificările continuând pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...