Donald Trump va ține un discurs în fața mulțimii pentru prima dată de când a părăsit Casa Albă

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, va ține un discurs public pentru prima dată de când a părăsit Casa Albă, pe 20 ianuarie. Cu ocazia Conferinței acțiunii politice conservatoare (CPAC), Donald Trump va sosi duminică, 28 februarie, în orașul Orlando, Florida.

Ultima dată când fostul președinte american s-a adresat mulțimii a fost la mitingul din 6 ianuarie 2021, cu puțin timp înainte de asaltul asupra Capitoliului, anunță Mediafax.

Donald Trump va aminti în discuție, printre altele, despre viitorul Partidului Republican și al mișcării conservatoare.

În afară de Trump, vor vorbi și aliații lui conservatori, insclusiv fostul secretar de stat Mike Pompeo, fostul ambasador al SUA în Germania și fosta purtătoare de cuvânt a Casei Albe.

Donald Trump a fost achitat de Senat, pe 13 februarie, în cel mai scurt proces de impeachment din istoria țării. Fostul președinte este acuzat de instigare la asaltul asupra Capitoliului.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...