Dramă în Alba: Primarul din Vințu de Jos n-a mai suportat stresul!

Publicat: 16 apr. 2024, 20:35, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în ACTUALITATE , ? cititori
Dramă în Alba: Primarul din Vințu de Jos n-a mai suportat stresul!

Primarul din Vințu de Jos (jud. Alba), Petru Ioan Barbu, probabil că n-a mai putut suporta stresul și și-a pus capăt zilelor.

În cursul zilei de astăzi, ora 17,30, polițiștii de la IPJ Alba au fost anunțați că în localitatea Vințu de Jos a fost găsit un bărbat spânzurat.

Când au ajuns în comună, ei au constatat că victima era chiar primarul localității, Petru Ioan Barbu. În vârstă de 57 de ani, acesta se spânzurase într-o anexă gospodărească.

În urma anchetei, polițiștii au aflat că edilul nu mai răspundea la telefon de cinci zile.  El fusese sunat în mai multe rânduri de colegii săi din PNL.

Petru Ioan Barbu tocmai fusese nominalizat pentru a candida la un nou mandat de primar al localității, din partea PNL.

Edilul de la Vințu de Jos a avut un dosar penal, dar în camera preliminară instanța a respins rechizitoriul și, implicit, și probele procurorilor.

El a fost trimis în judecată pentru săvârșirea a trei infracțiuni: abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals, fiind invocat un prejudiciu în valoare de 400.000 de lei. Alături de acesta, au fost deferiți instanței un administrator persoană fizică și firma deținută de acesta.