Droguri la Marea Neagră! Turiști reținuți pentru consum de stupefiante

Droguri de mare risc au fost descoperite pe plaja din Vama Veche. 15 persoane au fost depistate și audiate de polițiști. Anchetatorii au stabilit că subsatanțele halucinogene făceau parte dintr-o grupă de mare risc și că erau interzise în țară. Astfel că, poliţiştii au constatat 15 infracţiuni de deţinere de droguri de risc şi de mare risc, fiind depistate 15 persoane, în urma unei acţiuni pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi substanţe psihoactive, în staţiunea Vama Veche, desfăşurată de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa.

Captură record

“Au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, droguri din categoriile cocaină, ecstasy, ketamină, MDMA, precum şi un grinder metalic cu urme de materie vegetală”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Dosare penale

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală conform Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Cei care au fost reținuți se vor alege cu dosare penale și vor ajunge în fața judecătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole