După cât timp te poți urca la volan dacă ai băut un pahar cu vin fiert

Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, vinul devine ana dintre cele mai populare băuturi festive.Cunoscutul vlogger Tavi Perțea a făcut un experiment pentru a vedea după cât timp dispare alcoolemia dacă ai băut vin fiert.

Experimentul a avut loc la un târg de Crăciun, de unde vlogger Tavi Perțea și-a luat un pahar cu vin. După ce l-a băut, acesta și-a măsurat alcoolemia rezultată cu ajutorul unui aparat etilotest.

Din prima testare a rezultat o alcoolemie de 0,54. O astfel de alcoolemie vă poate aduce o cercetare în vederea comiterii unei infracțiuni.

După 15 minute de la terminarea paharului cu vin, rezultatul a fost zero, aparatul nu detectat urme de alcool în aer respirat.

Pentru a se asigura că rezultatul este cel bun, Tavi Perțea și-a mai măsurat alcolemia încă o dată, iar rezultatul a fost zero.

Însă, aceste teste au caracter informativ, iar rezultatele ar putea diferi de la om la om. Cu toate că rezultatul a fos zero, vlogger-ul recomandă să nu vă urcați la volan dacă știți că ați consumat alcool, deoarece vă puneți în joc siguranța, dar și pe a celor din jurul dumneavoastră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...