Elena Udrea, audiată la Curtea de Apel București

Curtea de Apel București continuă, luni, judecata în dosarul de mare corupție al fostului ministru al Dezvoltării, Elena Udrea.

La termenul de luni, avocații Elenei Udrea vor propune instanței de judecată mai multe probe. După analiză, instanța urmează să stabilească ce dovezi din cele propuse va admite spre administrare. Anterior, la termenul din luna ianuarie, procesul s-a amânat .

Elena Udrea este acuzată că în 2011 ar fi primit o sumă de bani pentru a folosi influența pe lângă factori de decizie pentru menținerea unui contract dintre o societate comercială și SC Hidroelectrica SA.

„În cursul anului 2011, inculpata Udrea Elena Gabriela a acceptat promisiunea făcută de un om de afaceri, prin intermediari, de a primi suma de 5.000.000 USD pentru a-și exercita influența asupra factorilor de decizie din cadrul Ministerului Economiei și a celor din cadrul SC Hidroelectrica SA, în vederea menținerii, în condițiile deja negociate (preț și cantitate de energie furnizată), contractele pe care societatea omului de afaceri le încheiase cu SC Hidroelectrica SA”, se arată într-un comunicat al DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...