Elon Musk a devenit, din nou, tată. S-a născut copilul cu numărul 12 al miliardarului

Publicat: 23 iun. 2024, 20:24, de Corina Oprea, în ACTUALITATE , ? cititori
Elon Musk a devenit, din nou, tată. S-a născut copilul cu numărul 12 al miliardarului
Foto: wallsdesk.com

Elon Musk, cunoscutul miliardar și inovator, a devenit tată din nou. Mama copilului este Shivon Zilis, directorul de proiecte speciale la Neuralink, una dintre companiile lui Musk. Conform informațiilor publicate de Business Insider, Zilis a născut la începutul acestui an, aducând pe lume al treilea copil al cuplului.

Elon Musk a devenit tată din nou

Elon Musk a devenit, în total, tată de 12 ori. Cinci dintre aceștia sunt cu prima sa soție, scriitoarea Justine Musk. Cu celebra artistă Grimes, Musk are trei copii. Adăugând cei trei copii cu Zilis, familia sa este una de-a dreptul impresionantă.

Această veste despre cel mai recent copil vine la câteva săptămâni după ce The Wall Street Journal a raportat că Musk ar fi avut „relații care au depășit limitele” cu angajate de sex feminin de la SpaceX, o altă companie condusă de el.

Un fost angajat al SpaceX a afirmat că Musk i-a cerut în repetate rânduri să aibă copii cu el. După ce a refuzat, angajata a declarat că i s-a refuzat o mărire de salariu și a părăsit compania cu un pachet de plecare de peste un milion de dolari, conform raportului Journal.

Elon Musk a exprimat public, în repetate rânduri, îngrijorările sale legate de scăderea ratei natalității, considerând această problemă drept una dintre cele mai mari amenințări la adresa civilizației. Musk și-a încurajat prietenii să aibă mai mulți copii și, după ce s-a aflat despre gemenele cu Zilis, el a postat pe X (fostul Twitter) că face tot posibilul „pentru a ajuta criza subpopulării”.

„El crede că oamenii ar trebui să aibă mai mulți copii. Și el dorește să aibă mai mulți copii”, a spus un autor, Walter Isaacson.

Primul copil al lui Elon Musk, un băiețel pe nume Nevada Alexander Musk, s-a născut pe 18 mai 2002. Din nefericire, la doar 10 săptămâni de la naștere, pe 28 mai 2002, micuțul a murit. Medicii au stabilit că decesul a fost cauzat de SIDS (sudden infant death syndrome – sindromul morții subite a sugarului).

Acest sindrom reprezintă o situație tragică în care un bebeluș, aparent sănătos, moare subit, fără o cauză evidentă. De obicei, acest sindrom este asociat cu probleme cerebrale, infecții respiratorii și alte afecțiuni greu de identificat la timp.