Eminem vinde spaghete, între poze și autografe! Coadă imensă la restaurantul-rulotă al rapperului VIDEO

Celebrul rapper Eminem a deschis un mic restaurant to-go în Detroit. De mărimea unei rulote, localul se numește „Mom’s spaghetti”, nume inspirat din versurile cunoscutei piese a artistului, „Lose yourself”. Doritorii au făcut coadă de la primele ore ale dimineții, ca să guste produsele.

Restaurantul nu este doar mic, ci are și un meniu extrem de simplu. Oferta include doar 3 produse și două opțiuni suplimentare.

Meniul de la `Mom'S spaghetti`, restaurantul lui Eminem
Meniul de la `Mom’S spaghetti`, restaurantul lui Eminem

Cu toate astea, promovarea intensă făcută de Eminem, pe rețelele sociale, a adunat foarte multă lume la lansare. Coada s-a întins pe câteva sute de metri, iar oamenii au venit de dimineață, ca să prindă loc în față, deși lansarea a avut loc abia la ora 17, scrie The Detroit News.

Eminem a servit primii clienți

Prezent la lansare, Eminem a împărțit nu doar autografe, ci chiar mâncarea. El le-a făcut o surpriză clienților, care l-au văzut efectiv la treabă.

Primii 10 clienți ai localului au primit comenzile, pe fereastra de takeout a restaurantului, chiar din mâna vedetei. Acesta a făcut și câteva poze cu ei.

„Mom’s spaghetti”, inspirat din propriile versuri

 Numele micului local vine de la versurile din cunoscuta sa piesa „Lose yourself”:

„His palms are sweaty, kneews weak, arms are heavy/ There’s vomit on his sweater already, mon’s spaghetti”.

Dimensiunea redusă a restaurantului, de mărimea unei rulote, este nu doar practică, dar simbolizează și casa unde a stat în copilărie rapperul.

Eminem a testat ideea acestui local încă din 2017. Atunci, el și echipa au deschis localuri de tip pop-up la câteva spectacole ținute de artist. Au avut succes, iar de astăzi, fanii din Detroit și nu numai, pot mânca oricând la restaurantul lui Eminem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...