Energia culorilor. Tu știi ce să porți pentru a atrage banii și prosperitatea?

Puțini oameni știu că nu doar ceea ce gândesc ci și ceea ce poartă le poate influența viața în anumite contexte. Energia culorilor este un aspect esențial legat de tot ceea ce ne înconjoară. De altfel, acestea erau utilizate ca indice de orientare inclusiv în medicina tradițională chineză.

Energia culorilor – ce porți ca să atragi bani

Din cele mai vechi timpuri, oamenii și-au manifestat interesul pentru a purta culori diverse. De altfel, inclusiv unele zone ale corpului erau vopsite în funcție de rang, stare de spirit, statut marital. Un exemplu elocvent în acest sens erau și încă sunt triburile.  De altfel, inclusiv natura este extrem de bogată și variată la acest capitol.

Chinezii se orientează în medicina tradițională după anumite colorații/discolorații de la nivelul pielii.

Dincolo de ele, revenind la modernism, tuturor ne place să privim vitalitatea culorilor în jur. Dacă vrem ca energia lor să se reverse de-a dreptul în prezentul nostru trebuie să fim atenți la cele pe care le purtăm.

Albul și auriul aduc belșug pe toate planurile

Chiar dacă albul este considerat o non culoare, energia lui este una extrem de puternică. Acesta semnifică pace, împlinire, bunăstare. Dacă porți alb, mai ales în cadrul momentelor importante, cu siguranță acesta te va proteja de orice negativitate. Mai mult, vei face mereu o impresie bună purtând-ul.

Cifra absolutului în numerologie. Aceste persoane sunt alese pentru a deveni bogate!

Auriul are o vibrație aparte. Acestea nu semnifică doar opulența și luxul ci și trăinicia. Poartă tonurile de auriu dacă vrei să menții belșugul și banii în viața ta.

Roșu, energie vie

Roșu este cu siguranță cea mai vibrantă culoare dintre toate. Aceasta semnifică dragostea, patosul, dar și bogăția. Cu siguranță ai simțit că de fiecare dacă când porți această culoare atragi toate privirile. Chinezii cred de exemplu că în același asentiment poți atrage și banii.

Culorile care îți arată ce ar fi mai bine să mănânci

Albastru azuriu

Dacă porți albastru la o întâlnire importantă, nu doar că vei avea parte de aprecieri ci vei câștiga cu brio o colaborare bănoasă. Energia culorilor este un aspect cât se poate de important în viața ta.Albastrul echilibrează percepțiile pe care le avem în raport cu imaginile pe care le vizualizăm. Teoria este de asemenea crezută cu tărie de poporul chinez.

Energia culorilor – Verde

Verdele nu te va ajuta să atragi banii, dar cu siguranță are un rol important în a-ți aduce stabilitatea. Această culoare semnifică trezirea simțurilor ascunse, astfel că, dacă vrei ca cineva să se îndrăgostească de tine, nu ezita să defilezi cu haine sau accesorii de culoarea verde!

Galben

Nuanțele de galben pot reflecta și bogăția, dar și o umbră de neliniște. De altfel, în popor se consideră că galbenul semnifică de fapt gelozia. Ei bine, se pare că există un sâmbure de adevăr în acest sens.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole