Este Bogdan Mîndrescu protejatul de serviciu al DNA?

Unul dintre cei mai mari combinatori din ultimii zece ani de la Ministerul Transporturilor este actualul secretar de stat Bogdan Mîndrescu, dar cu toate acestea nu a fost deranjat nici de DNA, nici de DIICOT sau vreo altă instituție de forță a statului.

Intangibilul sforar șef din Ministerul Transporturilor

În cabinetul Grindeanu, Bogdan Mîndrescu ajunse să taie și să spânzure în Ministerul Transporturilor și ulterior la Aeroportul Otopeni. Dar, speriat de dosarele trimise la DNA de fostul premier Mihai Tudose, Bogdan Mîndrescu fuge de la conducerea Aeroportului Otopeni. Ulterior, prin intrarea PSD la guvernare în cabinetul Ciucă, Bogdan Mîndrescu ajunge mâna dreaptă a ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu.

De fapt, Sorin Grindeanu este ministrul Transporturilor în scripe pentru că, în realitate, ministerul este condus de sforarul șef Bogdan Mîndrescu. Nu se face niciun aranjament și nicio combinație în Ministerul Transporturilor fără să nu fie acolo și Mîndrescu. Dar, unii dintre cei aflați la conducerea ministerului, inclusiv ministrul Sorin Grindeanu, dar și o serie de directori de la companiile de sub tutela Transporturilor, au dat cu subsemnatul la DNA. Însă, surprinzător, până acum Bogdan Mîndrescu n-a ajuns oficial în vizorul DNA, deși există o mulțime de cazuri și combinații de care acesta nu este străin iar cel mai recent caz este cel de la Aeroportul Otopeni. De ce oare cam toți cu care Mîndrescu a intrat în contact au dat cu subsemnatul la DNA iar el este încă intangibil? 

1 COMENTARIU

  1. Iar ai baut matraguna, Telene? Explica-ne si noua cum vine lucrul asta: cand oameni capabili ajung in functii, mojicii ataca din toate directiile!
    Mai bine gandeste-te ca banii se vor termina pana la urma si ca „sponsorii” se mai pot transforma si in „puscariabili”. Sa te vedem atunci de unde vei scoate banii ca sa achiti notele de plata aferente proceselor care ti-au fost si iti vor fi intentate!
    Sfat: lasa-te de „scris” si apuca-te de jurnalism; sau nu stii ce este acela?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...