Este incredibil ce preț oferă Hidroelectrica la KWh!

Firma românească Hidroelectrica a dat drumul la o ofertă de nerefuzat. Compania ce furnizează energie verde informează că oferă un preț imbatabil pe piața de energie electrică. Atragerea de noi clienți este unul dintre obiectivele majore ale gigantului energetic.

Mai precis, timp de un an, conform Hidroelectrica, pentru cei care își încheie contractele până la 30.06.2023, prețul energiei electrice va fi 0,280 lei/KWh.

Cum te poți abona la Hidroelectrica?

Compania îți oferă cel mai bun preț la energia electrică și o modalitate rapidă de contractare prin intermediul portalului pentru clienți. Trebuie doar să accesezi site-ul https://client.hidroelectrica.ro/contractare”, anunță Hidroelectrica.

Vei găsi informații despre prețul energiei active pentru o perioadă contractuală de 12 luni: 0,280 lei/KWh (valabil pentru contractele încheiate până la 30.06.2023)

„Îți oferim posibilitatea de a încheia online, în câțiva pași, un contract de furnizare a energiei electrice potrivit nevoilor tale, precizează compania.

Care sunt planurile companiei?

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie din România, 100% verde. Vrea pe termen mediu să adauge până la 3.300 MW de capacitate în portofoliul existent de 6.400 MW. Apetitul pentru proiecte de mari dimensiuni este susținut și de parteneriatul recent cu arabii de la Masdar.

Compania face eforturi în acest moment de a debloca situația din zona de furnizare a energiei, acolo unde Hidroelectrica a ajuns pe fast-forward la peste 500.000 de clienți, și este atentă de oportunitățile care apar pe piața de profil, spune Bogdan Badea, președintele celei mai valoroase companii din România.

Firma a încheiat anul 2022 cu venituri de 9,1 mld lei, în creștere cu 40%. A avut și un profit net de 4,4 mld lei, plus 32,7%, potrivit raportului acționarului minoritar Fondul Proprietatea. Compania este așteptată în curând la BVB.

Citește și: La cine ajunge profitul istoric de 4,4 miliarde de lei de la Hidroelectrica

9 COMENTARII

  1. Nu înțeleg care este problema cu facturile…
    Consumi acum și plătești in 6-8 luni. Este o situație foarte OK pentru consumatori… Mi-au venit facturi, nu a fost nici o păcăleală.
    Pe bune că unii căutați probleme in loc sa vă bucurați de o anomalie care va avantajează…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Gargaragiul de la Muncă, complice la dispariţia pensiilor de stat?

A trecut mai bine de un an şi jumătate de când ministrul Muncii susţine că lucrează la noul sistem de pensii. Până acum însă,...