Evenimente astrologice DECEMBRIE 2022. Ce aduce finalul de an?

A început ultima lună a anului, cu tot ce aduce ea din punct de vedere astrologic. Decembrie 2022 are ca piesă centrală cea de-a patra intrare în retrograd a lui Mercur din acest an! Dar nici celelalte evenimente nu se lasă mai prejos. Decembrie se anunță o perioadă aglomerată și nu ne referim aici la cumpărăturile de sezon.

Dar să le luăm pe rând. Iată ce evenimente astrologice are decembrie 2022 pentru noi.

Venus în opoziție cu Marte retrograd – 1 decembrie

Venus a fost foarte activă în ultimele luni. Acum călătorește și ea în afara limitelor, ceea ce înseamnă că energia ei poate fi simțită la un nivel exagerat. Venus guvernează relațiile noastre, nu doar cu ceilalți, ci și cu banii. Este posibil să fi observat teme în jurul acestui lucru în ultimele luni. Pe măsură ce Venus se aliniază cu Marte Retrograd, energia ei va primi un alt impuls, punând în discuție oricare dintre aceste teme care au apărut între timp. Până la sfârșitul lunii, ar trebui să putem vedea și Venus răsărind seara. Steaua de seară Venus ne amintește să ne iubim partea de umbră. De asemenea, pune accent pe iubirea de sine și ne forțează să ne întoarcem la iubirea către noi înșine.

Soarele se aliniază cu Antares – 2-5 decembrie

Aceasta este unul dintre cele mai puternice și magnetice portaluri cosmice ale anului! Pe măsură ce Soarele se aliniază cu Steaua Regală Antares, el deblochează energii galactice puternice care se transmit către Pământ, ridicându-ne vibrația și aliniindu-ne cu scopul nostru superior. Se spune că Antares este locul de odihnă pentru suflete în timp ce își părăsesc corpurile pământești și călătoresc în tărâmuri mai înalte. În acest loc de odihnă, sufletelor li se amintește de dragostea pe care o simt și de frumusețea pe care viața o are de oferit. Ne putem conecta cu amintirea vizitării acestui loc știind că există. De asemenea, ne putem reconecta cu călătoria sufletească și să ne amintim că suntem într-adevăr norocoși să fim aici în această călătorie umană. Antares este și el legat de inimă, este inima Scorpionului și punctul țintă al săgeții arcașului Săgetător.

Neptun iese din retrograd – 3 decembrie

Neptun iese din retrograd, lăsându-ne doar cu o singură planetă exterioară în retrograd. Planetele exterioare, sau cele mai îndepărtate de Soare, tind să nu ne afecteze la fel de puternic atunci când retrogradează în comparație cu planetele mai apropiate de Soare. Neptun este planeta iluziei, creativității, viselor superioare și a iubirii necondiționate. Când staționează direct, ni se reamintește să ne conectăm cu intuiția și să avem încredere în noi înșine. S-ar putea să simțim o conexiune spirituală mai profundă sau mai creativă în această zi. Neptun poate crea uneori ceață, dar pe măsură ce iese din retrograd, ceața se poate limpezi, permițându-ne să vedem lucrurile cu o nouă claritate. Puteți afla mai multe despre asta aici.

Luna plină în Gemeni – 7 decembrie

Această Lună plină poartă o energie de foc, volatilă. Este destul de fierbinte și, deși nu este la fel de puternică precum Eclipsa de Lună plină sângerie pe care am avut-o în noiembrie, ar putea foarte bine să declanșeze energiile cu care lucrăm în acest moment. Această Lună plină este aliniată cu Marte retrograd, așa că este posibil ca aceste teme să fie foarte active în acest moment. Marte retrograd ne poate declanșa fricile și ne poate declanșa emoțiile puternice. S-ar putea să observăm teme care apar în lumea din jurul nostru sau chiar în propriile noastre vieți. Marte retrograd ne poate influența și nivelul de energie, făcându-ne să ne simțim foarte obosiți sau letargici. În general, această Lună plină aduce ceva căldură în ea, dar putem alimenta această energie pentru a ne lucra la pasiunile și pentru a ne entuziasma din nou de viață. Dacă simți că viața și-a pierdut puțin sensul, folosește energia acestei Luni pline pentru a-ți aprinde din nou focul interior. Petreceți timp explorând ceea ce vă face fericit și ceea ce vă aduce bucurie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...