Femeie din Dolj cu piciorul amputat, batjocorită de infirmierele spitalului

O femeie de 84 de ani din Dolj a trecut prin clipe de coșmar, după ce ar fi fost batjocorită de infirmierele de la Spitalul Județean. Deși avea piciorul amputat, angajatele unității mediale au lăsat-o să se chinuie, susținând ca „nu sunt plătite să care 100 de kg”.

Coșmarul femeii a început în momentul în care, a venit la spital pentru a-și amputa piciorul. La câteva zile de la operația dificilă, femeia trebuia să facă un EKG, iar infirmierele ar fi refuzat să o ajute.

”Am căzut din mâinile amândurora pe ciment, credeam că fac infarct.”, a spus femeia pentru Antena 3

”Au încercat să o dea jos, să o pună pe un scaun. Bunica spune că ar fi scapăt-o pe jos și ele vorbeau urât doar ca să încerce să se ridice singură.Au chemat un asistent. L-au chemat să o ridice, ele au zis că nu pot să ridice 100 de kg.Alt șoc, au luat-o de pe targă și au aruncat-o în pat ca pe un sac de gunoi”, a mărturisit nepoata femeii.

Imediat după incident, familia pacientei a fost anunțată, iar nepoata acesteia a depus o plângere la conducerea spitalului.

De cealaltă parte, reprezentanții spitalului spun cu totul altă poveste.

”A fost trimisă pentru a efectua un EKG. La transferul de pe căruciorul de transport pe targa pe care trebuia să facă investigația, pacienta a avut o amețeală, s-a dezechilibrat, infirmiera a reușit să o sprijine, după care a solicitat ajutor colegilor, lucru care a decurs firesc.

Nu este prima data, aceste acuzații se întâmplă și s-a întâmplat să le constat și eu personal, în diverse zone, în diverse sectoare”, a declarat dr. Stelian Mogoanță, director medical.

Oficial, conducerea spitalului spune că a fost demarată o anchetă, dar până acum nu s-a stabilit nici cine au fost infirmierele de gardă, nici dacă pe secție era vreun brancardier și nici nu s-a verificat dacă momentul a fost sau nu surprins pe camerele de supraveghere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...