Filmul „Don’t Look Up”, record de vizionare pe Netflix

Filmul „Don’t Look Up”, regizat de Adam McKay, cu Leonardo DiCaprio şi Jennifer Lawrence ca personaje principale, a stabilit un record de vizionare pe Netflix cu peste 150 de milioane de ore.

Chiar din a doua săptămână de la lansarea pe platforma de straming, filmul a înregistrat 152,29 de milioane de ore de vizionare, între 27 decembrie şi 2 ianuarie. Astfel,a ajuns cel mai urmărit film în limba engleză pe Netflix la nivel global, scrie Variety.

Filmul în care joacă şi Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill şi Timothée Chalamet, a fost lansat în unele cinematografe pe 10 decembrie şi a avut premiera pe Netflix pe 24 decembrie. În primele două zile online, el a înregistrat 111,03 milioane de ore de vizionare.

Locul al doilea în săptămâna încheiată pe 2 ianuarie a fost ocupat de „The Unforgivable”, cu Sandra Bullock, care a acumulat 21,3 milioane de ore de vizionare, urmat de „The Lost Daughter”, primul lungmetraj regizat de actriţa Maggie Gyllenhaal, cu 18,3 milioane de ore.

Kate Dibiasky, interpretată de Lawrence, este absolventă a facultăţii de Astronomie şi, împreună cu profesorul ei, dr. Randall Mindy, jucat de DiCaprio, face o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în Sistemul Solar. Prima problemă este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese.

Aparent, vestea unei comete de dimensiunea Everestului care ar putea distruge Pământul este una mai mult comică și nu este deloc luată în serios. Abia atunci când realizează de fapt gravitatea situației, cei la putere preferă să „profite” de cometă, deoarece pe aceasta s-ar fi aflat niște minerale prețioase. În cele din urmă, cometa lovește Pământul, ducând la distrugerea întregii omeniri.

Finalul este unui tragico-comic, în ciuda prăbușirii cometei de dimensiunea Everestului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ce chirii vor plăti studenții în marile centre universitare?

Chiriile pentru apartamente și garsoniere din zece mari orașe au crescut cu 17% în ultimul an. Studenții sunt în căutare de garsoniere, iar bugetul...

Atentie, DNA! Gaura de 3 miliarde de Euro! Cei 10 milioane...

Fondul de Garantare a Asiguraților este locul unde s-a întâlnit hoțul cu prostul. FGA-ul este un pui al ASF-ului unde pilele unor politicieni sau ale...