Florica Boboi a câştigat sezonul 10 Chefi la cuţite. E deja contestată

Publicat: 02 dec. 2022, 09:45, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Florica Boboi a câştigat sezonul 10 Chefi la cuţite. E deja contestată

Florica Boboi a câştigat sezonul 10 Chefi la cuţite și e deja contestată. Ea a câştigat sezonul 10 al show-ului culinar Chefi la cuţite de la Antena 1, chiar de Ziua Națională dar asta nu-i face viața mai frumoasă. 

Aceasta deoarece fanii show-ului contestă deja notele juraţilor.

Adrian Stroe, Florica Boboi și Raluca Todea au luptat alături de echipele lor pentru marele premiu de 30.000 euro.  Cei trei finaliști au avut responsabilitatea de a-și alege echipa alături de care să gătească în Marea Finală a show-ului culinar. De altfel, toți concurenții ai acestui sezon au fost prezenți în platou.

Florica Boboi a câştigat sezonul 10 Chefi la cuţite. Ce a gătit la proba de starter

Finaliștii au ținut cont de faptul că cei care le vor degusta preparatele în Marea Finală a show-ului culinar sunt bucătari foarte cunoscuți, motiv pentru care au gătit cu mare grijă fiecare element din farfurie.

La proba de starter, Florica Boboi a gătit alături de echipa ei un sanjak cu creveți, homar și sos aioli. Raluca Todea a realizat un champignon brune cu hribi sote și piure de trufă. În timp ce Adrian Stroe a făcut o rețetă de tiradito.

Sezonul 10 „Chefi la cuțite“ a fost spectaculos și cel mai bun de până acum, după cum au mărturisit cei trei chefi. A avut momente frumoase și surprize, dar a avut și multe momente grele și tensionate. Au fost răsturnări de situație și concurenți buni, pe care chefii îi vedeau în finală. Dar care au părăsit competiția mai devreme.

Cine e Florica Boboi

Florica Boboi se numără printre cei trei finaliști ai sezonului 10 Chefi la cuțite. Concurenta a fost adusă de Cătălin Scărlătescu în echipa lui Sorin Bontea. Toți au fost  uimiți când au aflat că aceasta a ajuns în marea finală.

După Raluca Todea și Adrian Stroe, Gina Pistol a anunțat că Florica Boboi este finalistă. Nimeni nu se aștepta la un asemenea rezultat!

„Am scăpat o înjurătură, m-am bucurat! Îți dai seama, mă bucur pentru fiecare dintre ei! Băi, sincer, nu mă așteptam! Bravo, băi! Bravo, bravo, bravo! Aoleu, ce tare, băi tată! Eu am rămas fără cuvinte, nu știu ce să spun. Ca să vezi cum e soarta!”, a fost reacția lui Sorin Bontea, la auzul veștii că Florica Boboi este în marea finală.

Florica Boboi are 37 de ani, însă toți o cunosc drept Floricuța. S-a născut în Țara Oașului, este bucătar și totodată organizator de evenimente la Paris, acolo unde locuiește de aproximativ opt ani. A venit la preselecții împreună cu soțul ei – sunt împreună de 21 de ani.

„Este o adevărată realizare în viață anii de căsnicie, pentru că mașinile și casele trec și vin. Dar anii de căsnicie cred că rămân cei mai importanți. Eu aveam 15 ani și soțul 18, părinții nu au fost deloc de acord ca noi să ne luăm. Dar eu, fiind încăpățânată, eu tot m-am măritat.