Fostul secretar al Primăriei Deva a fost condamnată la 3 ani de închisoare

Laura Sârbu, fostul secretar al Primăriei Deva a fost condamnată  la o pedeapsă de 3 ani şi 8 luni de închisoare şi 3 ani interzicerea unor drepturi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată, într-un dosar de corupţie instrumentat de procurorii DNA.

Aceasta a intrat în atenția procurorilor, după ce ar fi primit bani ca să intervină în favoarea unui om de afaceri pentru a-i facilita acestuia un contract de reparaţii la Adăpostul de noapte din Deva şi obţinerea documentaţiei necesare pentru construirea unei hale de producţie.

Ani grei de închisoare pentru familia Sârbu

Și soţul Laurei Sârbu, Hadrian Sârbu, care a fost condamnat la 2 ani şi 4 luni de închisoare, cu suspendare dar şi cumnatul său, Adrian Mihai Bodrean, care a primit 3 ani de închisoare, cu suspendare, ambii fiind acuzaţi de complicitate la trafic de influenţă.

La anii grei de închisoare se aduagă și suma de 80.000 de lei, pe care inculpata, Laura Sârbu va trebui să o plătească. Instanța a mai hotărât ca și soțul ei, Hadrian Sârbu să plătească 40.000 lei.

Totodată, acesta va trebui să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunităţii la Biblioteca Judeţeană din Deva sau la Serviciul de Gospodărie Locală din Deva.

În dosar a mai fost condamnată firma SC Smart Drumcons SRL, administrată de fapt de către Adrian Bodrean. La rândul ei și firma va trebui să plătească o amendă de 133.333 lei pentru complicitate la trafic de influenţă, iar activitatea i-a fost suspendată pentru doi ani de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...