Fotbaliștii Naționalei României au șocat presa germană. Ce au cerut de la hotelul unde sunt cazați

Publicat: 25 iun. 2024, 21:58, de Cristina Cohuț, în ACTUALITATE , ? cititori
Fotbaliștii Naționalei României au șocat presa germană. Ce au cerut de la hotelul unde sunt cazați
Sursa foto: digisport.ro

Presa germană a relatat că fotbaliștii Naționalei României au făcut o solicitare neobișnuită, cerând să fie îndepărtate toate tablourile de pe pereții hotelului unde sunt cazați.

Naționala de fotbal a României este cazată la Hotel Melchior Park din Würzburg, cu ocazia Campionatului European de Fotbal.

Echipa a sosit la hotel pe 10 iunie și va rămâne acolo până la finalul turneului, pe 14 iulie. Potrivit BR, hotelul a oferit servicii exclusive pentru echipă: „Este un efort uriaș”, a declarat directorul hotelului, Dagmar Wagenpfahl-Lagrange, având în vedere cerințele DFB și UEFA. Ea a adăugat că așteaptă cu nerăbdare provocarea. Hotelul este păzit în permanență de personal de securitate, iar bucătăria a primit un „catalog de 40 de pagini despre meniul jucătorilor”, a menționat directoarea hotelului.

Un detaliu neobișnuit a atras atenția personalului hotelului. Conform directoarei, angajații au fost nevoiți să îndepărteze tablourile de pe pereți în toate camerele, deoarece românii și-au adus propriile tablouri de acasă.

Întrebat despre acest aspect, fundașul central român Radu Drăgușin a declarat pentru t-online că echipa are „un sentiment de mândrie”.

Ce spune FRF despre cazarea fotbaliștilor români

Potrivit site-ului FRF, hotelul Melchior Park, rezervat exclusiv pentru delegația României, oferă facilități de top, inclusiv un centru SPA, piscină încălzită, saună, bazin rece și sală de fitness, asigurând toate condițiile necesare pentru jucători.

La doar 4 kilometri de hotel se află AKON Arena, stadionul echipei Würzburger Kickers. Renovată ultima dată în 2016, arena are o capacitate de 13.090 de locuri, dintre care 2.562 sunt scaune acoperite, oferind un spațiu ideal pentru antrenamente.

Restaurantul din incinta bazei de pregătire a fost transformat într-o sală de forță, dotată cu echipamente sportive moderne și de înaltă calitate, pentru a satisface nevoile jucătorilor.