Freddy Rincon a murit în urma unui grav accident de circulație. A evoluat împotriva României la CM 1994 și CM 1998 (Video)

Fostul internațional columbian Freddy Rincon a murit, miercuri, la Cali, după ce a fost implicat într-un accident rutier, în urmă cu două zile, informează AFP, citată de news.ro.

Freddy Rincon avea 55 de ani. Acesta a fost spitalizat, luni, în stare critică după o coliziune violentă între un autobuz şi autovehiculul camionetă în care se afla.

„În pofida tuturor eforturilor depuse de echipa noastră medicală, pacientul Freddy Eusebio Rincon Valencia a decedat astăzi”, a anunţat într-un comunicat clinica Imabanaco din Cali, unde acesta era tratat.

Freddy Rincon era poreclit „El Coloso” („Colosul”). Acesta a fost unul dintre starurile naţionalei Columbiei la Cupa Mondială din 1990 din Italia şi a făcut parte din generaţia de aur care s-a calificat la trei turnee finale consecutive ale Cupei Mondiale (1990, 1994 şi 1998).

Freddy Rincon a făcut parte din echipa care a jucat împotriva României şi a pierdut ambele meciuri, scoruri 1-3 şi 0-1 la turneele finale din 1994 şi 1998.

De-a lungul carierei, Freddy Rincon a fost legitimate la Real Madrid (Spania), Napoli (Italia), Palmeiras şi Corinthians (Brazilia) şi America de Cali (Columbia).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole