Freddy Rincon a murit în urma unui grav accident de circulație. A evoluat împotriva României la CM 1994 și CM 1998 (Video)

Publicat: 14 apr. 2022, 11:22, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Freddy Rincon a murit în urma unui grav accident de circulație. A evoluat împotriva României la CM 1994 și CM 1998 (Video)

Fostul internațional columbian Freddy Rincon a murit, miercuri, la Cali, după ce a fost implicat într-un accident rutier, în urmă cu două zile, informează AFP, citată de news.ro.

Freddy Rincon avea 55 de ani. Acesta a fost spitalizat, luni, în stare critică după o coliziune violentă între un autobuz şi autovehiculul camionetă în care se afla.

„În pofida tuturor eforturilor depuse de echipa noastră medicală, pacientul Freddy Eusebio Rincon Valencia a decedat astăzi”, a anunţat într-un comunicat clinica Imabanaco din Cali, unde acesta era tratat.

Freddy Rincon era poreclit „El Coloso” („Colosul”). Acesta a fost unul dintre starurile naţionalei Columbiei la Cupa Mondială din 1990 din Italia şi a făcut parte din generaţia de aur care s-a calificat la trei turnee finale consecutive ale Cupei Mondiale (1990, 1994 şi 1998).

Freddy Rincon a făcut parte din echipa care a jucat împotriva României şi a pierdut ambele meciuri, scoruri 1-3 şi 0-1 la turneele finale din 1994 şi 1998.

De-a lungul carierei, Freddy Rincon a fost legitimate la Real Madrid (Spania), Napoli (Italia), Palmeiras şi Corinthians (Brazilia) şi America de Cali (Columbia).