Gabriel Torje s-a întors la Dinamo: „Mi-am dorit foarte mult să revin aici”. Ce achiziții au mai făcut alb-roșii

Gabriel Torje (9), Cosmin Matei (10), Constantin Nica (2) și Răzvan Popa (35) au fost prezentați oficial la Dinamo București de administratorul special Iuliu Muresan.

Gabriel Torje (31 de ani) a mai evoluat în două perioade la Dinamo, 2008-2011 şi 2018, iar de-a lungul carierei a mai jucat la echipe precum Poli Timişoara, Udinese, Granada, Sivasspor, Espanyol sau Ahmat Groznîi.

Dinamo este foarte importantă pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Am venit să ajutăm Dinamo, e clar că nu vom face minuni, însă ne vom dedica 100% la fiecare antrenament, până când vom avea şansa de a intra în teren. Suntem bucuroşi cu toţii că suntem aici. Eu mi-am dorit foarte mult, am avut discuţii şi cu alte cluburi din România, dar mă bucur că am ajuns la un acord rapid cu Dinamo„, a declarat Gabriel Torje la prezentarea oficială, conform digisport.ro.

La rândul lui, Cosmin Matei a mai jucat la Dinamo între 2012-2016. „Mi-am dorit să mă întorc la Dinamo, mă simt ca acasă. Îmi doresc foarte mult să progresăm”, a spus Cosmin Matei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...