Hanoracele bărbăteşti-Cu imprimeuri sau simple? Alege cea mai bună opţiune pentru tine!

Hanoracul reprezintă o piesă vestimentară foarte versatilă, putând fi inclusă în foarte multe tipuri de abordări stilistice şi în ţinute variate. Noile tendinţe includ un hanorac bine ales, chiar şi în ţinutele de gală, gluga devenind un accesoriu extrem de interesant şi modern. Simple, sofisticate, colorate şi imprimate, cu fermoar sau fără, cu glugă şi accesorii, hanoracele nu ar trebui să lipsescă din dressing-ul tău, fiind piesele care vor da nota definitorie a look-ului tău.

Hanoracul în ţinutele casual

Atunci când vrei să îţi concepi ţinuta potrivită pentru a ieşi în oraş cu prietenii sau pentru a participa la un eveniment monden, nu ezita să alegi un hanorac. Ţinuta casual se defineşte printr-o abordare stilistică degajată şi modernă, în care se împletesc piese vestimentare sofisticate şi în trend. Alege să îţi concepi o ţinută îndrăzneaţă, purtând o pereche de pantaloni din piele, cărora le vei adăuga o bluză uni şi un hanorac puternic imprimat. Imprimeurile reprezintă noutatea în tendinţele actuale, iar un cadru casual va fi cel mai potrivit pentru a-ţi purta hanoracul preferat. Poţi opta pentru nuanţe puternice şi îndrăzneţe sau poţi alege hanorace uni punctate putenic cu imaginea unui print impunător. Poţi combina un hanorac imprimat, cu orice tip de pantaloni, de la cei din stofă, până la blugi, pantaloni cargo sau pantalonii tip sport din bumbac.

 

Un look office formal, dar comod

Hanoracul este acceptat chiar şi în ţinutele office, însă nu în varianta imprimată. Poţi alege să îţi creezi o ţinută office foarte practică şi confortabilă, adăugând pantalonilor din stofă sau blugilor clasici, o helancă într-o tonalitate neutră şi un hanorac uni, de asemenea într-o cromatică liniară. Un hanorac uni cu fermoar va cadra foarte bine cu o cămaşă uşor cambrată, purtată în pantaloni. Poţi adăuga accesorii, precum ceasul cu brăţară metalică şi o curea  de pantaloni asortată cromatic nuanţei încălţămintei.

 

Alege hanoracul pentru ţinutele sport

Eşti pasionat de sport şi ai un stil de viaţă energic şi alert, atunci ţinutele tale vor fi preponderent sportive, astfel că hanoracul va fi nelipsit. În abordarea sport, poţi alege orice tip de hanorac preferi. Poţi opta pentru hanorace într-o culoare, extrem de uşor de asortat cromatic încălţămintei şi celorlate piese vestimentare, sau poţi alege să porţi hanorace cu imprimeuri, potrivite oricărui context, atunci când faci sport. Fie că mergi la sală, alergi, joci fotbal sau preferi un meci de baschet, un hanorac se va dovedi a fi extrem de util şi confortabil. Texturile din care sunt fabricate îţi vor asigura confort termic, permiţând pielii să respire. Purtate alături de alte piese vestimentare destinate practicării sportului, modelele de hanorace pe care le poţi alege accesând https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Hanorace-barbati-12588.html te vor ajuta să îţi creezi ţinute sport sigure şi confortabile, ideale atunci când vrei să îţi efectuezi antrenamentul într-un mod corect şi plăcut.

 

Hanoracul- Must-have-ul sezonului

Hanoracul devine must-have-ul sezonului, indiferent dacă practici sport, mergi la cumpărături, pleci în concediu, te pregăteşti să mergi la birou sau vrei să ieşi în oraş cu prietenii tăi. Varietatea de modele pusă la dispoziţie pe piaţa de specailitate, îţi oferă posibilitatea de a alege hanorace simple sau imprimate, accesorizate, moderne şi practice. Indiferent de abordarea ta stilistică şi de activităţile zilnice, un hanorac bine ales îşi va găsi locul în outfit-ul tău, completându-l cu stil şi conferindu-i vitalitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...