Horoscop 8 Decembrie. Luna plină în Gemeni aduce situații limită pentru două zodii

Publicat: 08 dec. 2022, 06:00, de Mădălina Sfrijan, în LIFESTYLE , ? cititori
Horoscop 8 Decembrie. Luna plină în Gemeni aduce situații limită pentru două zodii

Intrarea în ultima Lună plină de peste an vine cu tot felul de controverse și momente neobișnuite pentru unele zodii. Citește Horoscop 8 Decembrie și vezi la ce ar trebui să te aștepți astăzi.

Horoscop 8 Decembrie BERBEC

Te afli într-un moment în care ești pus în situația de a alege dintre două lucruri care îți plac la fel de tare. Faptul că nu le poți avea pe amândouă, îți crează multă amărăciune și stres. Totuși, trigonul cu Saturn al lunii noi îți va aduce din nou echilibrul emoțional.

Horoscop 8 Decembrie TAUR

Totul pare că se năruie astăzi în jurul tău, deși nimic nu prevestea un astfel de deznodământ cu o zi înainte. Te poți trezi în mijlocul unui conflict pe care nu tu l-ai deschis însă toată vina să fie aruncată asupra ta. Evenimentul astral desfășurat astăzi vine la pachet cu astfel de controverse.

Horoscop 8 Decembrie GEMENI

Luna plină în Gemeni ție îți poate aduce dorința de evoluție pe plan profesional. Deși poate fi ceva imposibil de atins în prezent, totuși pornirea aceasta apărută de nicăieri nu îți dă pace. Vrei cu orice preț să te remarci la job, să începi un proiect nou, să inovezi. Toate vin ca un tăvălug asupra ta.

Horoscop 8 Decembrie RAC

Pentru nativii Rac, ziua începe cu un adevărat test de răbdare. Poți fi pus într-o situație pe care nu o poți controla în care ești acuzat pe nedrept de anumite lucruri. Totul poate veni din partea persoanei iubite sau chiar a șefului.

Horoscop 8 Decembrie LEU

Echilibrul și pacea sunt două elemente care vor lipsi cu desăvârșire din parcursul tău de astăzi. Luna rece îți strică planurile pe care le aveai pentru a-ți spăla imaginea în fața celorlalți legat de un anumit context din trecut. Nimic nu va ieși așa cum ți-ai fi dorit.

Horoscop 8 Decembrie FECIOARĂ

Te concentrezi astăzi pe un proiect în care ai pus mult suflet și nimic nu îți poate distrage atenția. Totuși ar fi bine să nu îți neglijezi partenerul de cuplu, dacă vrei să eviți un conflict major. Ține cont și de nevoile celui de lângă tine și vei avea ulterior tot sprijinul acestuia.

Horoscop 8 Decembrie BALANȚĂ

Petreci astăzi timp cu cineva apropiat și acest lucru te încarcă de-a dreptul cu o stare de bine. Deși problemele nu te ocolesc ai învățat să le faci față cum nimeni altcineva nu ar face-o mai bine în locul tău. Găsești cele mai avantajoase soluții.

Horoscop 8 Decembrie SCORPION

Tăvălugul de contexte conflictuale prilejuit de Luna rece nu te ocolește nici pe tine. Dacă până acum totul părea floare la ureche în rezolvarea diferitelor contexte, astăzi poate veni în calea ta o situație limită ce pare fără ieșire. Este posibil să ai nevoie de ajutorul celor din jur pentru a o depăși.

Horoscop 8 Decembrie SĂGETĂTOR

Dai frâu liber sentimentelor și îi dezvălui unei persoane apropiate ceea ce simți. Deși așteptai să te eliberezi astfel, parcă nu e deznodământul pe care îl visai în acest context. Ai parte de vești bune pe plan financiar astăzi, iar acest lucru îți readuce confortul psihic.

Horoscop 8 Decembrie CAPRICORN

Luna plină în Gemeni te influențează la nivel emoțional. Simți nevoia să petreci astăzi timp în singurătate, să trasezi planuri de viitor și să te emoționezi rememorând trăiri din trecut.

Horoscop 8 Decembrie VĂRSĂTOR

Luna plină în Gemeni poate aduce în calea ta astăzi o persoană care îți părea deosebit de antipatică. Imprevizibilul momentului astral poate prilejui să vă conectați așa cum nu ai crezut vreodată că este posibil.

Horoscop 8 Decembrie PEȘTI

Nativii Pești nu resimt atât de mult efectele lunii reci ci au astăzi parte chiar de o zi liniștită. Totul pare să se așeze nesperat de bine în calea lor pe toate planurile.