Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, duminică 12 martie 2023. Ce vedem clar azi?

Publicat: 12 mart. 2023, 09:13, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, duminică 12 martie 2023. Ce vedem clar azi?

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, duminică 12 martie 2023. Există un flux favorabil, care ne ghidează pe toți în direcția corectă. Luna în Scorpion începe cu un trigon către comunicatorul cosmic Mercur, dându-ne claritate pe măsură ce ne urmăm obiectivele. Apoi face trigon cu Soarele în Scorpion, dându-ne energia pentru a ajunge la linia de sosire.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi sunt cele mai mari sanse sa joci rolul de mesagerul pacii, rezolvand conflicte cu diplomatie, mai ales ca esti cunoscut fiind bun la asa ceva. Nu ingnora nicio propunere ce ar veni azi spre tine. Acceptarea ei poate fi unul din lucrurile foarte bune ce urmeaza sa ti se intample. Seara aduce liniste si iubire.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Ori ca te astepti sa obtii mult succes azi, ori ca intri intr-un zid de caramida sperand ca este din burete este cam acelasi lucru. Cu toate acestea, asta nu inseamna ca trebuie sa te dai batut. Da, este un efort de Hercule pe care il investesti astazi dar vei primi multa apreciere si recunostinta pentru asta.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Sunt mari sanse sa primesti un fel de ajutor material de la cineva din familie astazi. Scopul pentru acest gest este unul bun, deci fii sigur ca si tu il folosesti pentru acelasi scop. Poti petrece seara cu cei dragi care te-au ajutat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.