Imagini șocante! Bărbat incendiat de trei adolescenți pentru mai multe vizualizări pe TikTok

Publicat: 20 feb. 2024, 22:12, de Filon Stan, în SOCIAL
Imagini șocante! Bărbat incendiat de trei adolescenți pentru mai multe vizualizări pe TikTok
Barbat incendiat de trei tineri pentru mai multe vizualizari pe TikTok

Un incident șocant a avut loc într-o localitate din județul Vâlcea, acolo unde un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost la un pas de moarte, după ce trei adolescenți l-au incendiat pur și simplu doar pentru a face vizualizări pe rețele sociale!

Bărbat incendiat de trei adolescenți doar pentru mai multe vizualizări pe TikTok! O farsă pusă la cale de trei tineri, printre care și un minor în vârstă de 15 ani, putea să se termine foarte prost. Mai exact, cei trei tineri au incendiat pur și simplu un venin de-al lor, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Stoenești, județul Vâlcea, doar pentru a face cât mai multe vizualizări pe rețelele sociale.

Bărbatul incendiat de trei adolescenți nu a avut nevoie de îngrijiri medicale

Cei trei tineri au avut planul bine pus la punct. Unul dintre ei i-a atras atenția victimei arătându-i ceva pe telefon, în timp ce ceilalți doi l-au stropit cu un spray. Chiar cel care se afla lângă victimă a aprins mai apoi o brichetă, iar în secunda următoare, haina victimei s-a aprins.

Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere de la o casă, iar din imagini se vede cum bărbatul incendiat de cei trei adolescenți se panichează și începe să țipe. Din fericire, tot unul dintre cei trei agresori sare în ajutorul bărbatului, iar flacăra este stinsă după câteva secunde.

Imaginile au ajuns în mediul online, iar oamenii legii s-au autosesizat și au pornit în identificarea celor trei farseori. Adolescenții au fost identificați și s-au ales cu dosar penal pentru „lovire și alte violențe”, fiind sancționați contravențional.

https://www.youtube.com/watch?v=HGNAVMmU6wM

Tinerii incendiatori s-au ales cu amenzi

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care câțiva tineri ar fi agresat o persoană, în localitatea Stoenești, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea este abilitat să comunice următoarele… În referire la imaginile în cauză, vă informăm că polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Pietrari au identificat persoanele implicate și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu”.

Spre norocul tuturor, bărbatul incendiat de cei trei adolescenți nu a pățit nimic, din punct de vedere fizic, și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Totodată, menționăm faptul că partea vătămată nu a necesitat transport la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a confirmat și purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Vâlcea, Loredana Sandu.

Cei trei tineri puși pe distracție însă s-au ales cu amenzi pentru fapta lor. Cel care a ținut de vorbă victima s-a ales cu o amendă de 1500 de ei, iar ceilalți doi, care au împrăștiat spray-ul spre victimă au fost amendați cu câte 1.000 de lei.