INCREDIBIL. Nu se știe până azi cine din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene se va ocupa de implementarea PNRR

Implementarea Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) ridică mari probleme Guvernului României pentru simplu fapt că nici acum nu se știe câte persoane din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) se vor ocupa de implementarea acestui proiect european.

Dan Vîlceanu: ”Numărul persoanelor din cadrul MIPE implicate în implementarea PNRR nu a fost definitivat”

Elaborarea PNRR s-a făcut anul trecut de către Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene condus atunci de useristul Cristian Ghinea, dar au fost o mulțime de scandaluri privind secretizarea proiectelor incluse în acest proiect european uriaș.

Însă, pentru afla cine se va ocupa din cadrul MIPE de implementarea PNRR, PUTEREA a solicitat actualului ministru Dan Vîlceanu să precizeze ”câte persoane din cadrul MIPE se vor ocupa de implementarea PNRR?”.

Răspunsul ministrului Dan Vîlceanu ne demonstrează că predecesorul său, Cristian Ghinea, nu și-a făcut temele. ”Numărul persoanelor din cadrul MIPE implicate în implementarea PNRR nu a fost definitivat la data curentă, acesta urmând a fi cunoscut ulterior stabilirii rolurilor și atribuțiilor structurilor responsabile”, se menționează în răspunsul MIPE.

Se vorbește de aproape doi ani de implementarea PNRR de către MIPE, iar acest răspuns ne scutește de orice comentariu.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole