Instalațiile defecte din Motru ar putea funcționa, deoarece preotul a fost chemat să le sfințească

Chiar dacă 15.000 de locuitori din Motru tremură de frig, există acum o speranță. În loc să repare conductele, conducerea societății de termoficare a chemat un preot să sfințească țevile.

Probleme cu căldura au fost și în noapte de Revelion pentru locuitorii din Motru, de vină fiind o avarie la sistemul de termoficare al orașului. Fără căldură au rămas și instituțiile publice, inclusiv școlile, iar patru unități de învățământ din Motru au rămas închise astăzi.

Problemele nu se termină aici, mai spun autoritățile locale, având în vedere că sistemul de termoficare este foarte vechi. 

Primarul susține că nu are nicio legătură, iar fostul administrator de la Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă din Motru spune că l-a văzut pe preot ieșind, dar nu știe cum a ajuns acolo.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...