Instanța a decis: Traian Preoteasa rămâne demis din funcția de director general adjunct al CFR SA

Traian Preoteasa a atacat în Instanță decizia de concediere din funcția de director general adjunct tehnic al CFR SA, însă Tribunalul București i-a respins contestația.

Traian Preoteasa a fost pus ulterior în funcția de director general al CFR Călători la 1 octombrie 2021. La nici un an, în august 2022, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a decis să-l demită din funcție pe Traian Preoteasa, unde se afla în concediu fără plată pentru perioada în care era șef la CFR Călători. Nemulțumit de decizia luată, Preoteasa a dat în judecată Compania Națională de Căi Ferate CFR SA, pe probleme de Litigii de muncă, la Secția a VIII-a Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale.

Ieri, Tribunalul București a respins cererea lui Preoteasa, potrivit portalului insituției. “Respinge acțiunea completată ca nefondată. Cu apel în 10 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul București – Secția a VIII-a Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale”, se arată în decizia Instanței, din data de 13 decembrie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...