Instanța a decis: Traian Preoteasa rămâne demis din funcția de director general adjunct al CFR SA

Publicat: 14 dec. 2022, 14:54, de Victor Scarlat, în ECONOMIE , ? cititori
Instanța a decis: Traian Preoteasa rămâne demis din funcția de director general adjunct al CFR SA
Traian Preoteasa

Traian Preoteasa a atacat în Instanță decizia de concediere din funcția de director general adjunct tehnic al CFR SA, însă Tribunalul București i-a respins contestația.

Traian Preoteasa a fost pus ulterior în funcția de director general al CFR Călători la 1 octombrie 2021. La nici un an, în august 2022, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a decis să-l demită din funcție pe Traian Preoteasa, unde se afla în concediu fără plată pentru perioada în care era șef la CFR Călători. Nemulțumit de decizia luată, Preoteasa a dat în judecată Compania Națională de Căi Ferate CFR SA, pe probleme de Litigii de muncă, la Secția a VIII-a Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale.

Ieri, Tribunalul București a respins cererea lui Preoteasa, potrivit portalului insituției. “Respinge acțiunea completată ca nefondată. Cu apel în 10 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Tribunalul București – Secția a VIII-a Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale”, se arată în decizia Instanței, din data de 13 decembrie 2022.