ITM: Angajatorul muncitorilor uciși în apartamentul din Onești, vinovat

Angajatorul muncitorilor uciși în apartamentul din Onești, Chimcomplex, a fost găsit vinovat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă, a declarat avocatul Adrian Cuculis pentru Puterea.ro.

Mai precis, în raportul ITM se arată că muncitorii au suferi „un accident de muncă mortal”. Mai mult, ITM a amendat Chimcomplex și a obligat angajatorul să refacă procedurile de securitate în muncă. Conform sursei citate, dispoziția dată de către angajator celor doi muncitor de a se deplasa în apartament a fost verbală.

„Chimcomplex pasibil de raspundere penala pentru nerespectarea legislatiei referitoare la securitatea in munca”, spune Cuculis.

Potrivit avocatului, familiile celor două victime analizează varianta plângerilor penale împotriva angajatorului celor doi muncitor și a răspunderii civile cu privire la accidentul de muncă.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...