Județul în care peste jumătate dintre școli încep cursurile în scenariul galben

Peste jumătate dintre unităţile de învăţământ din judeţul Dâmbovița deschid anul şcolar în scenariul galben, conform deciziei adoptate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Cinci din școlile din județ vor începe cursurile în scenariul roșu, cursurile desfășurându-se exclusiv online. Este vorba despre un liceu şi două şcoli postliceale cu profil sanitar, respectiv Şcoala Gimnazială din localitatea Gura Foii, Şcoala Primară Moţăieni, Colegiul Naţional “Nicolae Titulescu” Pucioasa, Şcoala Postliceală FEG Târgovişte şi Şcoala Postliceală Sanitară “Christiana” Târgovişte.

La nivelul întregului judeţ 68 de unităţi de învăţământ deschid anul şcolar conform scenariului verde, în timp ce 80 de şcoli, grădiniţe şi licee încep anul şcolar după scenariul galben și cinci unităţi vor începe anul în scenariul roșu.

Scenariile impuse de autorități

Scenariul 1 verde – Participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție

Scenariul 2- galben – Participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție și. Revenirea parțială (prin rotație de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție

Scenariul 3 – roșu- Participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități / lecții online

Harta epidemiologică poate fi consultată AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole