Liber la distracție pe pârtie! Sezonul de schi se deschide la Păltiniș !Cât te costă cazarea în zonă

Iubitorii sporturilor de iarnă au toate motivele de bucurie. Startul iernii a fost deja dat la munte. Astfel, sezonul de schi se deschide la Păltiniș cu ocazia minivacanței de 1 Decembrie. Cei care îndrăgesc schi-ul și snowboard-ul sunt așteptați cu o super petrecere de deschidere.

Sezonul de schi se deschide  la Păltiniș cu distracție și premii

Cu siguranță cei care sunt pasionați de sporturile de iarnă așteaptă cu mare nerăbdare prima tură pe pârtie. Organizatorii de la Arena Platoș din Păltiniș au de gând să nu îi dezamăgească deloc în acest sens. Astfel, vor păstra tradiția de a deschide sezonul de schi cu o petrecere de zile mari.

Astfel, toate ingredientele unui party pe cinste au fost deja pregătite. Muzică bună și atmosfera întreținută de 3 DJ, bunătăți alese și mai ales concursuri cu premii.

Cei care stăpânesc bine mersul pe schi sau snownoard-ul pot lua parte la întreceri și concursuri de sărituri pe pârtie. Pentru acest lucuri va fi amenajat un loc special.

„În acest weekend prelungit vă așteptăm să vă bucurați de zăpadă pe pârtia D, să beți o ciocolată caldă la apreski, iar dacă nu aveți echipament, nu-i nimic, avem noi suficiente în centrul de închirieri”, au transmis administratorii de la Arena Platoș.

Oferte Crăciun 2022 în Apuseni. Cele mai ieftine cazări din Țara Moților

Cât costă cazarea la Păltiniș

Mulți dintre turiștii care au vrut să fie prezenți la deschiderea sezonului au ocupat deja numeroase locuri de cazare.  Totuși, mai există încă disponibilitate în zonă.

Astfel, dacă alegeți un sejur de 3 nopți la pensiune, prețurile încep de la 700 lei de persoană. De asemenea, pachetele pot ajunge până la la 1500-1700 lei pentru in sejur.  În preț aveți inclus micul dejun.

Dacă optați pentru închirierea unei cabane pentru un grup sau întreaga familie, prețurile se schimbă. Astfel, prețurile în acest sens pot ajunge până la 8000 de lei pentru 3 nopți pentru o cabană cu piscină de exemplu.

Minivacanța de 1 Decembrie. Cazări unde te poți bucura de relaxare cu buget minim

Aveți însă ocazia de a vă gospodări singuri în cadrul locației. Bucătăria, zona de grătar sunt pregătite în acest sens.

Programul de funcționare al resortului de la Păltiniș pentru această perioadă este:

Pentru primele zile ale acestui an, sezonul de  schi de la Păltiniș va funcționa după acest orar.
30.11.2022 – 10.00 – 21:00
01.12.2022 – 10:00 – 21:00
02.12.2022 – 10:00 – 21:00
03.12.2022 – 09:00 – 21:00
04.12.2022 – 09:00 – 17:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...