Ludovic Orban nu ține cont de criticile colegilor: intenționează să candideze pentru un nou mandat de lider al PNL

Pare că liderul PNL, Ludovic Orban, nu ia în seamă criticile pe care le primește din partea colegilor din partid. El a declarat că și-a anunțat colegii că intenționează să candideze pentru un nou mandat de președinte al PNL și imediat după ce va propune declanșarea procedurilor pentru convocarea Congresului, va materializa intenția de a fi din nou șef al liberalilor.

„Mi-am informat colegii, pentru că au fost foarte multe speculaţii, că am această intenţie şi că voi prezenta public imediat ce voi propune declanşarea procedurile de convocare a Congresului, această intenţie o voi materializa”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat luni la Parlament, dacă vrea să candideze pentru un nou mandat la şefia PNL, la Congres.

În urmă cu o săptămână, liberalul a anunțat că în luna septembrie sau octombrie va avea loc Congresul PNL.

El a spus că nu comentează public faptul că mai mulți colegi, printre care Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, i-au cerut demisia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...