Mădălina Ghenea chemată de urgență în fața judecătorilor

Cunoscuta actriță, Mădălina Ghenea a fost chemată de urgență în fața judecătorilor din cauza unor datorii.Fanii modelului au rămas fără reacție atunci când au auzit noile vești.

Mădălina Ghenea a fost chemată în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 3, pentru a da explicații într-un dosar deschis de niște recuperatori de creanțe. Suma datorată de Mădălina Ghenea nu depășește 10.000 de lei, potrivit Spy News.

Procesul s-ar putea termina încă de la primul termen, iar dacă reclamanta va obține executarea silită, vedeta se va alege cu toate conturile blocate, până își va plăti datoriile.

Bărbații celebri din viața Mădălinei Ghenea

Unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din viața actriței este celebritatea internațională, Leonardo DiCaprio.

Însă, Mădălina Ghenea s-a despărțit de DiCaprio și s-a cuplat cu actorul Gerard Butler. Relația dintre cei doi a durat un an și jumătate, iar motivul despărțirii rămâne încă o enigmă.

Gurile rele spun că Gerard Butler și-a dorit despărțirea de frumoasa româncă pentru că el nu era pregătit să întemeieze o familie.

Jurnaliștii italieni au dezvăluit la un moment dat că românca a avut o relație și cu un fotbalist cu 15 ani mai tânăr decât ea – relație cu care părinții sportivului nu au fost de acord.

Ultima relație a actriței a fost cu un miliardar român, cu care a avut și un copil. După despărțire, actrița a plecat din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...