Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru critici: ‘Apostolii austerității au greșit din nou!’

Publicat: 13 iun. 2024, 21:20, de Corina Oprea, în POLITICĂ , ? cititori
Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru critici: 'Apostolii austerității au greșit din nou!'
sursa: google

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj dur pentru cârcotașii care pun la îndoială eforturile cu privire la economia țării. Premierul României a prezentat datele BNR privind investițiile străine în primele patru luni din 2024 și rezultatele sunt unele impresionante, conform informațiilor oferite de oficial.

Marcel Ciolacu, dovezi pentru cârcotași

Marcel Ciolacu a declarat că rezultatele economice din ultima vreme sunt menite să le închidă gura celor care fac critici la adresa celor aflați la conducere. Acesta demonstrează că au greșit din nou, subliniind că statisticile publicate de BNR arată o creștere semnificativă a investițiilor străine în primele patru luni ale acestui an.

Rezultatele indică faptul că investițiile au ajuns la 3,2 miliarde de euro, ceea ce reprezintă o creștere de 34% față de aceeași perioadă a anului trecut. El a afirmat că, în timp ce unii se ocupă doar de spectacole politice, investitorii se concentrează pe realitatea cifrelor și pe oportunitățile oferite de economia românească.

Premierul României a mai declarat că, în ciuda minciunilor lansate zilnic de cei care nu au contribuit niciodată la dezvoltarea economică, este evident că investitorii recunosc potențialul imens al economiei României și investesc masiv în țară, confirmând astfel corectitudinea măsurilor și politicilor adoptate de Guvernul țării noastre.

„Apostolii austerității au greșit din nou! Statisticile publicate de BNR arată că, în primele 4 luni ale acestui an, investițiile străine au crescut semnificativ, ajungând la 3,2 miliarde euro, o creștere de 34% față de aceeași perioadă a anului trecut.

În timp ce unii fac doar circ, investitorii se concentrează pe realitatea cifrelor și a oportunităților pe care le oferă economia românească.

În ciuda minciunilor aruncate zilnic de unii care nu au construit niciodată nimic, este clar că investitorii văd potențialul imens al economiei noastre și investesc masiv în România. Ceea ce confirmă corectitudinea măsurilor și politicilor adoptate de guvern”, transmite premierul, pe Facebook.