Mesaj emotionant transmis de fratele mai mic al lui Kate Middleton. Prinţesa de Wales a anunțat că are cancer

Publicat: 23 mart. 2024, 22:59, de Filon Stan, în Internațional , ? cititori
Mesaj emotionant transmis de fratele mai mic al lui Kate Middleton. Prinţesa de Wales a anunțat că are cancer
Mesaj emotionant transmis de fratele mai mic al lui Kate Middleton

James Middleton, fratele mai mic al lui Kate, a postat un mesaj pe o rețea socială prin care o susține pe sora sa mai mare, diagnosticată recent cu cancer.

Mesaj emotionant transmis de fratele mai mic al lui Kate Middleton, James! Acesta a postat mesajul pe o rețea de socializare, la scurt timp după ce Prinţesa de Wales a anunțat în mod public că a fost diagnosticată cu cancer.

Mesaj emotionant transmis de fratele mai mic al lui Kate Middleton

James Middleton a adăugat câteva cuvinte şi o fotografie din copilărie, făcută din timpul unei excursii pe munte în care apare alături de sora sa mai mare. Astfel, James Middleton, fratele mai mic al lui Kate, și-a arătat susţinerea pentru Prinţesa de Wales, după anunţul oficial că suferă de cancer.

„De-a lungul anilor am urcat împreună mulţi munţi. În familie, îl vom urca şi pe acesta împreună cu tine”, a scris James middleton pe Instagram.

Primul care a rupt tăcerea, după videoclipul filmat pe o bancă din Windsor cu Kate făcând anunţul care a înlăcrimat o țară întreagă, a fost Regele Charles, care la rândul său se tratează tot pentru cancer.

„Sunt atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a-şi dezvălui boala. Are tot sprijinul meu”, a spus suveranul, care şi-a redus angajamentele oficiale în ultimele săptămâni pentru a se trata.

Fratele mai mic al Prinţesei Kate, James Middleton, anunțase pe data de 26 septembrie 2023 lansarea primei sale biografii. Se numeşte „Meet Ella: The Dog Who Saved My Life” şi spune povestea câinelui său şi vorbește despre influenţa salvatoare pe care aceasta a avut-o asupra bunăstării sale mentale.

James Middleton deţine linia de hrană pentru animale denumită chiar Ella și este căsătorit cu analista financiară franceză Alizée Thevenet. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Inigo, născut în octombrie anul trecut.