Mihai Iosif cere întăriri la Rapid: “Sper ca Moş Crăciun să vină cu 4-5 jucători”

Antrenorul echipei Rapid, Mihai Iosif, a declarat după meciul cu FC Botoşani, scor 1-1, că rezultatul este unul echitabil şi că se bucură că a folosit câţiva juniori. Tehnicianul a cerut conucerii clubului, să fie achiziționați patru sau cinci jucători în această iarnă, pentru a se echilibra lotul.

Poate puteam să câştigăm, poate puteam să pierdem, dar în condiţiile date este un rezultat echitabil. O bucurie imensă, am debutat nişte copii astăzi, am terminat meciul cu şase juniori în teren. Am fost inspirat când l-am introdus pe Marzouk. Suntem undeva unde puţină lume credea. Ne antrenăm, ne vedem de treabă şi încercăm să facem lucrurile cum putem mai bine. Sper ca Moş Crăciun să vină cu 4-5 jucători, să echilibrăm lotul. Ne dorim din tot sufletul să intrăm în play-off. Facem totul pas cu pas, să luăm cele mai bune decizii şi să mergem înainte”, a spus Iosif pentru posturile care transmit Liga 1.

Rapid și FC Botoșani au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, în etapa a 21-a a Ligii I. FC Botoşani ocupă locul patru, cu 34 de puncte, în timp ce Rapid este pe 6, cu 32 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole