Mihai Iosif, mesaj pentru suporterii Rapidului: “Aş vrea să le dedic victoria cu FC Argeș”

Antrenorul echipei Rapid, Mihai Iosif, a declarat, după meciul cu FC Argeş, scor 2-0, că jucătorii săi au dat dovadă de pragmatism şi că le dedică suporterilor acest succes.

A fost un meci cu o echipă apropiată valorii noastre. Am dat dovadă de mai mult pragmatism şi aş vrea să dedic această victorie suporterilor, care ne-au împins de la spate şi s-a văzut aplombul lor. Ăştia am fost, ăştia am jucat. N-am avut prea multe soluţii. Cei care au jucat au dat dovadă de mare caracter şi au arătat că merită să poarte tricoul FC Rapid. Eu niciodată nu o să cer să ne retragem. Poate am dat dovadă de mai mult pragmatism în seara aceasta. Normal că ne dorim lucruri măreţe, darr trebuie să ne uităm cine suntem, unde suntem. Avem de luptat foarte foarte mult pentru play-off. Meciul acesta mi s-a părut extrem de important”, a spus Iosif pentru posturile care transmit Liga 1.

Rapid a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a 19-a a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Stahl (9) şi Albu (12).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Se întâmplă în această noapte: Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament...

Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament românesc din teatrul de operaţii Afganistan va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30,...