Mihai Teja le-a pus gând rău celor de la FCSB: “Vreau să câştig din tot sufletul” (Video)

Antrenorul echipei FC Botoşani, Mihai Teja, speră ca echipa sa să se impună în partida cu FCSB pentru a confirma forma bună a începutului de sezon.

Un adversar greu. Vom intra şi la meciul acesta să câştigăm. La fiecare meci trebuie să avem aceeaşi mentalitate, aceeaşi determinare, curaj, forţă. Trebuie să arătăm forţa aceasta pe teren şi cred că băieţii pot să facă lucrul acesta, pentru că se pregătesc foarte bine şi eu am mare încredere în ei. Nu e greu să motivezi un grup care vrea să arate tot timpul că e mai bun. (…) Noi trebuie să intrăm motivaţi, să fim agresivi şi în primul rând să ne vedem de jocul nostru”, a afirmat Teja, potrivit Agerpres.

Tehnicianul echipei moldave a vorbit și despre trecutul său de la FCSB.

Nu am nicio revanşă. La fiecare echipă la care am fost şi cu care am jucat împotriva FCSB mi-am făcut doar datoria. Vreau să câştig din tot sufletul. Îmi doresc. Nu am nicio revanşă. Am petrecut clipe frumoase acolo“, a mai spus Teja.


Partida dintre FC Botoşani şi FCSB este programată duminică de la ora 21:30, în cadrul etapei a 6-a a Superligii. Înaintea acestui joc, FC Botoşani ocupă prima poziţie în clasament, cu 11 puncte, în timp ce FCSB se află pe locul 12, cu şase puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...