Moțiunea depusă de PSD împotriva ministrului Sănătății a fost respinsă

Moțiunea simplă depusă împotriva ministrului Sănătății Vlad Voiculescu nu a trecut de Parlament. Deputații au respins moțiunea simplă cu 161 de votrui contra, 140 pentru și o abținere.

Moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății a fost inițiată de 109 deputați PSD. În favoarea adoptării moțiunii s-au exprimat atât parlamentarii social-democrați cât și reprezentanții AUR.

Ședința de plen a durat circa 20 de minute. PSD a cerut vot secret, însă propunerea a picat la vot în plenul Camerei Deputaților.

Camera Deputaților a dezbătut, luni, moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”. Ministrul Sănătății este acuzat de social democrați că nu a luat nicio măsură pentru siguranța pacienților în timpul pandemiei decoronavirus.

PSD îl acuză pe Voiculescu că nu a luat nicio măsură pentru siguranţa pacienţilor în timpul pandemiei şi că nu a făcut nimic din ceea ce îi cerea predecesorului său să facă urgent, că a subminat în mod constant strategia naţională de vaccinare deja aprobată şi că a avut poziţii contradictorii privitoare la deschiderea şcolilor şi a unor activităţi economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...